Denisa Raducu a fost din nou externata si continua recuperarea acasa, dupa numeroase tratamente testate atat la recomandarea specialistilor din spital, cat si a acelora care practica remedii naturiste.
Denisa Raducu a fost din nou externata si continua recuperarea acasa, dupa numeroase tratamente testate atat la recomandarea specialistilor din spital, cat si a acelora care practica remedii naturiste.
Potrivit unui post de televiziune, familia Denisei s-a intors acasa cu indragita artista care a ajuns sa cantareasca sub 20 de kilograme, scrie WOWbiz.ro.
Matusa Denisei a facut cateva declaratii, prin telefon, la un post de televiziune.
Ceea ce este si mai grav este faptul Denisa este hranita cu alimente mai putin potrivite starii ei precare de sanatate, alimente lipsite de nutrienti.
"Astăzi a mâncat ciorbă de legume, brânză topită, foarte, foarte puţin", a declarat matusa Denisei.
Branza topita, desi gustoasa, este cunoscuta ca fiind o adevarata otrava de la rafturile de lactate.
Este binecunoscut faptul ca E-urile din alimente sunt responsabile de aparitia cancerului, alergiilor, dereglarilor hormonale, dar si a tulburarilor hepatice, iar u astfel de produs ar trebui sa lipseasca cu desavarsire din alimentatia unui bolnav de cancer si cu imunitatea scazuta.