Incredibil, ce schimbare! Oana Roman a slăbit şi arată foarte bine! Îţi place cum îi stă îmbrăcată aşa? EXCLUSIV!

Incredibil, ce schimbare! Oana Roman a slăbit şi arată foarte bine! Îţi place cum îi stă îmbrăcată aşa? EXCLUSIV!
Incredibil, ce schimbare! Oana Roman a slăbit şi arată foarte bine! Îţi place cum îi stă îmbrăcată aşa? EXCLUSIV!

Oana Roman a slăbit şi arată foarte bine! Vedeta a primit o mulţime de complimente!

Oana Roman a fost destinatara multor răutăţi şi glume greu de tolerat de-a lungul timpului. Majoritatea atacurilor au avut ca ţinta kilogramele în plus ale fostei prezentatoare tv, iar aceasta a mărturisit ca s-a luptat cu depresia pentru că nu mai suporta "săgeţile" gratuite venite din toate părţile.

Ei bine, de ceva timp, pe tot globul se duc adevărate campanii menite să promoveze ideea ca frumuseţea nu inseamnă doar 90-60-90 şi ca urmaşele Evei rubensiene pot fi de asemenea modele sau manechine.

De curând însă, convinsă de un prieten foarte bun, specialistul în PR a luat decizia să slăbească cu ajutorul unor proceduri inovative ale unei clinici de remodelare corporală.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În plus, Oana a inclus in rutina ei zilnică nişte sucuri de detoxifiere de care este foarte mulţumită.

Interesant este că, deşi şi-a schimbat de puţin timp stilul de viaţă, Oana are un tonus excelent, arată foarte bine, iar la evenimentul aniversar al unui salon de înfrumuseţare la care a participat acum câteva zile a atras toate privirile şi a fost complimentată de toată lumea. Vedeta arată cu adevărat spectaculos.

"De slăbit nu am slăbit cât ar trebui şi cât îmi doresc, dar sunt pe calea cea bună.

Fac destul de des tratamente de remodelare corporală şi am norocul că promovez în jur de 30 de restaurante şi am de unde să-mi aleg mâncare gustoasă şi mai săracă în calorii. Acum vreau să învăţ să gătesc şi acasă, că până acum doar Marius s-a ocupat de partea asta. El este chef-ul în casă", a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru kfetele.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ed Sheeran a slăbit 25 de kilograme. A renunţat la un singur viciu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies