Incredibil! Ce se întâmplă la mormântul Fănicăi după scandalurile uriașe dintre familia ei și Florin Salam! Ce decizii a luat manelistul

Incredibil! Ce se întâmplă la mormântul Fănicăi după scandalurile uriașe dintre familia ei și Florin Salam! Ce decizii a luat manelistul
Incredibil! Ce se întâmplă la mormântul Fănicăi după scandalurile uriașe dintre familia ei și Florin Salam! Ce decizii a luat manelistul

La 11 ani de la moartea Fănicăi, familia fetei a dezgropat din nou securea războiului cu manelistul și rudele lui

Momente șocante la mai bine de 11 ani de la moartea fostei soții a lui Florin Salam, Fănica, răpusă de o boală nemiloasă în aprilie 2009, la doar 27 de ani! În mod surprinzător, familia acesteia îi declară război artistului, aducîndu-i o serie de acuze fără precedent.

Mama și fratele regretatei Fănicăi susțin că în perioada în care femeia trăia și era căsătorită cu manelistul, ar fi existat mai multe episoade de tensiune între cei doi, ba chiar s-ar fi ajuns amenințări și violențe.

Citeste si: Cum s-a făcut manelistul Dan Drăghici respectat în închisoarea de maximă siguranță din Marea Britanie? ”Toți de aici știu că...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Fosta soacră a lui Florin Salam îl desființează pe artist: „Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel”

Citeste si: Roxana Dobre s-a dezlănțuit la petrecerea de ziua ei. Bruneta a vrut să se dezbrace în fața invitaților. Florin Salam a explodat

Florin Salam, amenințări și violențe la adresa familiei Fănicăi?

”El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-vă și faceți-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept„, au declarat mama și fratele Fănicăi, pentru un post de televiziune.au

declarat mama și fratele Fănicăi, pentru un post de televiziune.

Florin Salam a luat o decizie șoc legată de mormântul regretatei soții, Fănica. E păzit

Scandaluri au fost mereu în familie, poate tocmai de aceea, F lorin Salam a luat o decizie șoc legată de mormântul regretatei soții, Fănica. Amplasat chiar la intrarea într-un cimitir din Berceni, locul de veci este mereu păzit, la dorința artistului, tocmai pentru a evita întâlnirile nedoride cu rudele răposatei neveste.

De altfel, potrivit paznicilor, cele mai dese vizite aici le-a făcut Betty și Dany, cei doi copii ai cuplului, dar și fratele și tatăl dispărutei, care sunt văzuți frecvent la cimitir, îngrijindu-se cum se cuvine de mormânt, dar niciodată în același timp cu Salam.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies