Incredibil cine este tânăra din imagine! Care sunt secretele din spatele zâmbetului misterios

Incredibil cine este tânăra din imagine! Care sunt secretele din spatele zâmbetului misterios
Incredibil cine este tânăra din imagine! Care sunt secretele din spatele zâmbetului misterios

Este actriță, prezentatoare, model, femeie de afaceri, mamă și încântă seară de seară publicul din România cu talentul și frumusețea sa.

Și-a păstrat prospețimea chipului, eleganta și atitudinea în ciuda celor mai bine de trei decenii de când a făcut această poză. Este vorba despre celebra actriță de origine turcă Ahu Yağtu, cunoscută telespectatorilor Kanal D cu rolurile de excepție din serialele "Dragoste și pedeapsa" și "Furtună pe Bosfor". În prezent, de luni până vineri, de la ora 20.00, o interpretează pe Suzan în serialul fenomen "Totul pentru familia mea".

Fotografia din tinerețe a fost postată chiar de frumoasa actriță pe contul personal și o fotografie de la începutul carierei sale de model, pe când avea doar 14 ani. Are peste 30 de ani de carieră în domeniul modellingului, televiziunii și, mai nou, în lumea afacerilor, însă este mereu dornică să învețe și să se reinventeze. Se regăsește în trăsăturile de caracter puternice ale personajului Suzan din serialul "Totul pentru familia mea" și în calmul pe care îl afișează în situații limita.

Asemeni personajului, Ahu Yağtu este o mamă implicată și dedicată fiului său Kemal, în vârstă de 12 ani, pe care îl are din căsnicia cu Cem Yilmaz.

Actrița are și un business cu haine vintage și, ori de câte ori are ocazia, militează pentru sustenabilitate și, mai ales, pentru responsabilitate socială, organizând campanii prin intermediul cărora vinde hainele donate de celebrități pentru a veni în sprijinul asociațiilor care o solicită.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

SURSE:

https://www.samdan.com.tr/ahu-yagtu-guzellik-guzel-dusunceden-baslar-h

http://m.cosmoturk.com/roportaj/ahu-yagtu-sert-tepkiler-gosterdigim-sahnelerde-zorlaniyorum-cgbfa.html

https://www.posta.com.tr/magazin/pazar-postasi/ahu-yagtu-kemale-bir-kardes-istiyorum-1267085

http://www.ranini.tv/roportaj/11975/1/ahu-yagtu-oyunculuk-insanin-en-ozgur-alanidir

SURSA POZA

https://www.instagram.com/p/CIVYkDBD9DE/



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Roberta și Sebastian, discuție în grădină. De ce simte tânăra că Robi influențează relația dintre ei? „Gândim diferit, suntem diferiți. Îți controlează el ție mintea?”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies