Incredibil! Doliu la Bollywood. După moartea lui Irrfan Khan, încă un actor a pierdut lupta cu boala

irrfan khan, rishi kapoor, raj kapoor, doliu, bollywood
irrfan khan, rishi kapoor, raj kapoor, doliu, bollywood

Cutremur la Bollywood- după moartea lui Irrfan Khan, Rishi Kapoor, un alt actor de seamă, fiul lui Raj Kapoor, a pierdut lupta cu boala. A murit la 67 de ani.

La Bollywood rămâne arborată pânza neagră ce marchează doliul. După ce ieri, pe 29 aprilie, înalții unui spital au anunțat că Irrfan Khan a pierdut lupta cu boala (suferea de o formă rară de cancer), astăzi, 30 aprilie, imperiul cinematografiei indiene a pierdut încă o valoare. Rishi Kapoor era unul dintre cei mai populari și bine cotați actori indieni și a murit de leucemie, o formă de cancer, la fel ca în cazul colegului său, Irrfan Khan.

Citeste si: Celebrul actor a murit la doar 53 de ani. Cu siguranță ai văzut filmele în care a jucat

irrfan khan, rishi kapoor, raj kapoor, doliu, bollywood
irrfan khan, rishi kapoor, raj kapoor, doliu, bollywood

Celebrul actor Rishi Kapoor a fost diagnosticat cu leucemie în anul 2018, iar similitudinile dintre ultimii săi doi ani din viață și cei din viața lui Irrfan Khan, decedat ieri, sunt uimitoare. Ambii au fost diagnosticați în 2018 cu leucemie, respectiv o formă rară de cancer și au murit la distanță de o zi, la mai puțin de 24 de ore de la internare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Rishi Kapoor a urmat un tratament dur în Statele Unite ale Americii, pentru a combate boala de care suferea, iar după 12 luni de încercări ostenitoare, starul de la Bollywood s-a întors în India, patria mamă. În luna Februarie a fost internat de două ori, fiind din ce în ce mai slăbit și ostenit atât fizic, cât și psihic.

Citeste si: Iulia Vântur a dat lovitura! În ce serial urmează să apară iubita lui Salman Khan: „Mă antrenez câte patru ore pe zi”

Cine a fost Rishi Kapoor, fiul lui Raj Kapoor, devenit celebru la Bollywood?

Rishi Kapoor făcea parte din una dintre cele mai faimoase familii de la Bollywood, dacă nu chiar cea mai cunoscută.

Tatăl său a fost unicul, iubitul Raj Kapoor, iar numele acestei familii, domină industria Bollywood de multe decenii. A debutat în anul 1970, în filmul tatălui său „Mera Naam Joker”, dar a devenit cunoscut trei ani mai târziu, în 1973, când a avut rolul principal din pelicula „Bobby”, dedicată tinerilor.

irrfan khan, rishi kapoor, raj kapoor, doliu, bollywood
irrfan khan, rishi kapoor, raj kapoor, doliu, bollywood

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De-a lungul carierei a jucat în numeroase filme, dintre care mai mult de 20 au fost de dragoste. Multe dintre producțiile în care a jucat, au încasat sume importante, iar talentul său de cântăreț și dansator a făcut istorie la Bollywood, piesele interpretate de Rishi Kapoor în filme fiind faimoase chiar și astăzi, zeci de ani mai târziu.

La capitolul viață personală, fiul lui Raj Kapoor, Rishi Kapoor, a fost căsătorit timp de 40 de ani cu Neetu Singh, colegă de breaslă de-a faimosului actor.

Cei doi au împreună un fiu, pe Ranbir Kapoor, care va duce tradiția și numele familiei mai departe, fiind deja un megastar, la Bollywood.

Citeste si: Ce rochie ar urma sa poarte Iulia Vantur la nunta cu Salman Khan! Doinita Oancea vine cu o propunere surpriza! Video



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Daniel Sharman, starul din "Familia Medici: Conducatorii Florentei", cucerit de actorie inca din copilarie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies