Incredibil! Uite ce boli cumplite ascund chelia si pungile sub ochi!

Incredibil! Uite ce boli cumplite ascund chelia si pungile sub ochi!
Incredibil! Uite ce boli cumplite ascund chelia si pungile sub ochi!

Un studiu prezentat la intalnirea anuala a Asociatiei Americane de Inima arata ca unele semne vizibile ale imbatranirii pot prevesti bolile de inima.

 

Cercetatorii danzezi, care au analizat peste 11.000 de oameni de la 40 de ani in sus timp de peste trei decenii, au descoperit ca aproape jumatate dintre ei s-au imbolnavit de inima sau au suferit un atac de cord. Intamplator sau nu, mai toti aveau in comun cateva semnalmente:chelie, riduri, lobii urechilor incretiti sau depozite galbui de grasime in jurul ochilor.
“Sunt semne cu ajutorul carora putem preveni atacurile de cord la persoanele care nu au o predispozitie naturala sau o moştenire genetica in acest sens,” explica dr.
Anne Tybjaerg-Hansen, profesor de biochimie la Universitatea din Copenhana.Cel mai puternic indicator al unei afectiuni cardiace, diabet sau colesterol marit sunt, de departe, depozitele de grasime din jurul ochilor, spun reprezentantii Institutului National de Sanatate din SUA.
Sursa

Cercetatorii danzezi, care au analizat peste 11.000 de oameni de la 40 de ani in sus timp de peste trei decenii, au descoperit ca aproape jumatate dintre ei s-au imbolnavit de inima sau au suferit un atac de cord.

Intamplator sau nu, mai toti aveau in comun cateva semnalmente:chelie, riduri, lobii urechilor incretiti sau depozite galbui de grasime in jurul ochilor. 

“Sunt semne cu ajutorul carora putem preveni atacurile de cord la persoanele care nu au o predispozitie naturala sau o moştenire genetica in acest sens,” explica dr. Anne Tybjaerg-Hansen, profesor de biochimie la Universitatea din Copenhana.Cel mai puternic indicator al unei afectiuni cardiace, diabet sau colesterol marit sunt, de departe, depozitele de grasime din jurul ochilor, spun reprezentantii Institutului National de Sanatate din SUA.


Sursa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies