Incredibil, unde am găsit-o pe Mariana de la Exatlon! Sportiva nu mai este menajeră! N-ai să crezi unde lucrează acum! "Salariul e bun, primesc şi bonuri de masă" FOTO EXCLUSIV!

Incredibil, unde am găsit-o pe Mariana de la Exatlon! Sportiva nu mai este menajeră! N-ai să crezi unde lucrează acum!
Incredibil, unde am găsit-o pe Mariana de la Exatlon! Sportiva nu mai este menajeră! N-ai să crezi unde lucrează acum! "Salariul e bun, primesc şi bonuri de masă" FOTO EXCLUSIV!

Mariana de la Exatlon şi-a schimbat locul de muncă! Vezi unde lucrează acum!

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Citeste si: Mariana de la Exatlon a facut spectacol la gala RXF! Cum s-a dezlantuit Razboinica la meciul castigat de Diana Belbita?

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare. Femeia şi-a dorit să fie antrenor de fitness, dar până la urmă viaţa i-a oferit o altă oportunitate de care protagonista noastră a profitat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Poate pentru mulţi job-ul pe care îl are astăzi "războinica" nu este neapărat o slujbă de vis, dar ea este extrem de fericită. Reporterii Kanald.ro au aflat că îndrăgita sportivă s-a angajat la un magazin celebru de echipamente şi articole sportive. Mariana ne-a povestit, în exclusivitate, ce experienţe inedite a avut cu clienţii centrului comercial şi cât se bucură că este în mijlocul oamenilor.

Mariana de la Exatlon şi-a schimbat locul de muncă!" Eu aranjez articolele pe rafturi în funcţie de mărimi şi culori"

Citeste si: Alina de la Exatlon, numai buna de maritat! Iata cum se descurca fosta razboinica in bucatarie si ce provocari inedite i-au lansat colegii sai Rafaela, Mariana si Alex "Bentita"!

" M-am angajat la un magazin arhicunoscut cu încălţăminte şi echipamente sportive! Eu aranjez articolele pe rafturi în funcţie de mărimi şi culori. Mă găsiţi la raionul de alergat, bineînţeles, mereu înconjurată de oameni.

Îmi pare atât de bine când mă recunosc oamenii şi îmi spun că m-au susţinut la Exatlon şi că au fost impresionaţi de povestea mea. Multora nu le vine să creadă că sunt chiar eu şi trec de câteva ori pe lângă mine să se asigure că văd bine. Copiii, în schimb, vin direct la mine pentru poze şi autografe. Aud mereu "mami, tati, uitaţi, e Mariana de la Exatlon".
M-a impresionat mult o doamnă oarbă care a venit cu soţul ei la magazin. Dânsul era un mare fan al emisiunii şi mi-a spus că mă apreciază şi că sunt un model. Soţia lui mi-a povestit că mereu îi spunea că ţine cu mine şi că eu, la 45 de ani, le dau clasă puştoaicelor
", a declarat Mariana de la Exatlon pentru Kanald.ro

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Maratonista este mulţumită atât de program cât şi de salariul pe care îl primeşte.

" Lucrez şase ore pe zi şi am două weekend-uri libere pe lună. Când am competiţii pot să îmi schimb turele sau să mă învoiesc. Salariul e bun, primesc şi bonuri de masă. Sincer vă spun, sunt foarte fericită şi mă înţeleg foarte bine cu colegii. Cel mai mult însă îmi place să stau de vorbă cu oamenii", a declarat Mariana, în exclusivitate pentru Kanald.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies