Indicatii terapeutice pentru otetul de mere! Face minuni pentru organismul tau!

Indicatii terapeutice pentru otetul de mere! Face minuni pentru organismul tau!
Indicatii terapeutice pentru otetul de mere! Face minuni pentru organismul tau!

“Un mar pe zi tine doctorul departe”, acest proverb din spatiul englez si-a dovedit verdicitatea. Otetul de mere contine multe dintre beneficiile acestui fruct.

 

Otetul de mere este indicat: in cazul semnelor imbatranirii timpurii, oboseala, pierderea memoriei, dureri abdominale, raceala si gripa, picioare umflate, eruptii cutanate, dureri musculare, insomnie, indigestie, meteodepenta sau inflamatii ale gingiilor. Otetul de mere este un adevarat multi-talent. Acesta nu este numai un remediu natural, ci poate veni si in sprijinul dietelor.
Otetul de mere are un efect stimulator asupra metabolismului si asupra arderii grasimilor.
In plus, otetul de mere contine o substanta activa, pectina, care reduce colesterolul si protejeaza organismul impotriva bolilor de inima si ale aparatului circulator.
Otetul de mere are o influenta benefica nu doar asupra pierderii in greutate si a mentinerii siluetei, ci si asupra frumusetii. Acesta are un efect racoritor si revigorant asupra pielii si a parului. Otetul are un efect benefic si asupra acidului folic din piele, stimuleaza circulatia sanguina si netezeste pielea, tonificand-o, aceasta aratand mult mai revigorata.
Folosit frecvent, datorita proprietatilor sale revitalizante, creste bunastarea si ne mentine in forma pana la adanci batraneti.
Sursa: Frunza-verde.ro

Otetul de mere este indicat: in cazul semnelor imbatranirii timpurii, oboseala, pierderea memoriei, dureri abdominale, raceala si gripa, picioare umflate, eruptii cutanate, dureri musculare, insomnie, indigestie, meteodepenta sau inflamatii ale gingiilor. Otetul de mere este un adevarat multi-talent.

Acesta nu este numai un remediu natural, ci poate veni si in sprijinul dietelor.

Otetul de mere are un efect stimulator asupra metabolismului si asupra arderii grasimilor. In plus, otetul de mere contine o substanta activa, pectina, care reduce colesterolul si protejeaza organismul impotriva bolilor de inima si ale aparatului circulator.

Otetul de mere are o influenta benefica nu doar asupra pierderii in greutate si a mentinerii siluetei, ci si asupra frumusetii.
Acesta are un efect racoritor si revigorant asupra pielii si a parului. Otetul are un efect benefic si asupra acidului folic din piele, stimuleaza circulatia sanguina si netezeste pielea, tonificand-o, aceasta aratand mult mai revigorata.

Folosit frecvent, datorita proprietatilor sale revitalizante, creste bunastarea si ne mentine in forma pana la adanci batraneti.

Sursa: Frunza-verde.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies