Indicii care iti spun ca nu te iubeste! Fii foarte atenta la ele!

Indicii care iti spun ca nu te iubeste! Fii foarte atenta la ele!
Indicii care iti spun ca nu te iubeste! Fii foarte atenta la ele!

Ai vrea să fie mai tandru sau atent? Ai întrebări legate de viitorul relaţiei voastre? Te simţi nesigură pe iubitul tău?

În această situaţie, oricât de dureros ţi se pare, nu mai pierde timpul şi ieşi dintr-o astfel de relaţie. Fie că este o relaţie deschisă, fie că este prea puţin afectuoasă, fie că el este evitant sau tu nefericită, urmăreşte câteva semne care pot fi traduse prin lipsa iubirii.

Evident, unele dintre ele apar şi dispar pe parcursul unei relaţii îndelungate, de aceea trebuie citite… cu precauţie.

E mereu ocupat

Vrei să îl vezi? Nu are timp, fie că are alt program sau este prea obosit. Vrei să îl suni? Nu îţi răspunde fie pentru că are treabă, fie pentru că „nu a văzut apelul tău”.

Motivele sunt multiple, iar deznodământul acelaşi: nu pare dornic să te contacteze, să te audă, să te vadă sau să petreacă timp cu tine.

Ori, cu toţii suntem ocupaţi, dar dacă ne interesează cu adevărat o altă persoană avem şi timp şi, mai ales, disponibilitate.

Nu îi cunoşti prietenii ori familia

În privinţa familiei… nu este aşa grabă. Desigur, când lucurile devin serioase, orice bărbat te va duce în familia lui. Fie că este o ocazie specială, fie pur şi simplu ca să te prezinte.

Bineînţeles, contextul familial este important. La fel şi adresa părinţilor, care pot locui în alt oraş.

Totuşi, când vine vorba despre prieteni, este firesc să îi cunoşti şi să îl vezi şi pe el în mediul lui… natural.

Dacă asta nu se întâmplă, înseamnă că nu are niciun interes să îi cunoşti prietenii. Mai mult, ai grijă unde au loc întâlnirile voastre.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Minerva 23-29 iulie 2017: Suisuri, coborasuri si o noua relatie. Previziuni pentru toate zodiile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies