Indragostitii de la "Survivor Romania", planuri de nunta! Andrei: "Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin..."

survivor romania, karina și andrei, andrei ciobanu, karina fetica, planuri de nunta
survivor romania, karina și andrei, andrei ciobanu, karina fetica, planuri de nunta

Indragostitii Andrei Ciobanu și Karina Fetica discuta deja despre casatorie. Deocamdata totul e in stadiul de "plan", dar viitorul pare sa le surada.

Sunt tineri, frumosi si au supravietuit luni de zile in jungle dominicana. Karina si Andrei, cei doi fosti concurenti de la "Survivor Romania", se bucura, pana la revenirea in tara, de o vacanta exotica si profita de peisajul luxuriant din Dominicana pentru a-si face planuri impreuna. Indragostitii discuta deja despre casatorie, iar nunta lor ar putea fi una atipica, avand in vedere ca Andrei Ciobanu este catolic si Karina Fetica de religie ortodoxa. 

Citeste si: Fosti rivali, Ana Pal si Andrei Ciobanu au facut pace la "FanArena"

" Mi-as dori sa participe si unchiul meu, sa fie la altar, avand in vedere ca este preot. Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia casatoria in ambele religii, important este ca nunta sa fie simpla, cu prietenii aproape, sa ne distram si sa fie speciala pentru noi.

Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin, pentru ca este frumoasa natural", a povestit, lasandu-se purtat de emotii, Andrei.

survivor romania, karina și andrei, andrei ciobanu, karina fetica, planuri de nunta
survivor romania, karina și andrei, andrei ciobanu, karina fetica, planuri de nunta

Razboinica spune ca momentul alegerii rochiei de mireasa va fi o mare provocare si ca abia asteapta acel moment. Spune ca nu i-au placut niciodata nuntile transformate in afaceri si isi doreste sa se bucure cu adevarat de acel moment.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Prima reacție a iubitei lui Cezar Juratoni după ce s-a aflat că faimosul s-a iubit cu Lidia Buble! Tatiana a postat imaginea la care se așteptau toți

" Cand era mica ma uitam la filme si vedeam nuntile catolice, cu mireasa care e condusa la altar prin mijlocul bisericii si mi se parea un lucru wow...",

spune Karina.

Cei doi stiu deja pe cine isi doresc alaturi in ziua lor speciala. Daca Andrei il va ruga pe Iancu sa ii fie cavaler de onoare, Karina o doreste alaturi pe Alice, de care s-a apropiat dupa iesirea din competitie si a descoperit ca au multe in comun.

Tinerii au planuri si in ceea ce priveste carierele lor profesionale.

" Andrei ma va sustine si ma va ajuta in ceea ce voi decide sa fac.

Voi continua sa fac vlogurile auto, insa la un alt nivel, unul profesionist", a povestit Karina.

Andrei se va intoarce la catedra (este profesor de muzica), pentru ca adora sa lucreze elevii, insa are planuri si pentru cariera sa muzicala.

" Am o trupa si astept sa ne intalnim, sa elaboram piese noi in care sa se regaseasca si ceea ce am trait la <Survivor Romania>.

Imi doresc sa devin un artist complet", a adaugat razboinicul.

Citeste si: Recompensa disco! Petrecere in stilul anilor ‘80, aseara, la “Survivor Romania”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Fosti rivali, Ana Pal si Andrei Ciobanu au facut pace la "FanArena"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies