Înfiorător! Un tată și-a bătut cu bestialitate propria fiică, după care i-a dat foc. Motivul este halucinant

Înfiorător! Un tată și-a bătut cu bestialitate propria fiică, după care i-a dat foc. Motivul este halucinant
bataie

Un tată a recurs la un gest extrem. Și-a bătut propria fiică, după care i-a dat foc. Motivul este uluitor.

Caz șocant! Un tată și bătut cu bestialitate propria fiică, după care i-a dat foc. Este vorba despre o tânără din Uganda care a suferit arsuri grave, după ce tatăl ei, un cleric musulman, a incendiat-o. Motivul este uluitor.

Caz halucinant! Un tată și-a bătut fiica, după care i-a dat foc

Bărbatul a izbucnit după ce fata lui a luat hotărârea de a se converti la creștinism.

În urma incidentului, tânăra în vârstă de 24 de ani a suferit arsuri grave pe o suprafață mare din corp.

Tatăl fetei a aflat ce avea de gând să facă aceasta după ce a ascultat o convorbire telefonică între ea și o prietenă a acesteia. Cele două fete vorbeau despre creștinism, iar bărbatul a auzit tot și a explodat. Ulterior a recurs la gestul greu de imaginat.

Citeste si: Andra Volos, prinsă în fapt. L-a atins pe Bogdan Mocanu în zona intimă. Momentul a fost surprins de camere

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Relaxare 1 iunie: ce avem voie sa facem de la 1 iunie. Lista completa a masurilor de relaxare

„Mi-a povestit despre Hristos și despre calea mântuirii și l-am acceptat pe Iisus ca Domn și Mântuitor al meu. În tot acest timp am fost foarte bucuroasă, iar tatăl meu a auzit totul, așa că a venit în camera mea și a început să mă bată”, a spus ea.

Potrivit presei locale, bărbatul i-a spus surorii sale că își va ucide fiica. În timp ce bărbatul își bătea fiica cu bestialitate, mătușa acesteia a luptat să o protejeze  și a dus-o la spital cu ajutorul unei vecine, scrie Daily Star.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies