Informația momentului pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei! Guvernul a confirmat oferirea unei sume de bani de la stat

Informația momentului pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei! Guvernul a confirmat oferirea unei sume de bani de la stat
Informația momentului pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei! Guvernul a confirmat oferirea unei sume de bani de la stat

Marcel Baloș, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a dat o veste importantă. Se oferă 1.400 de lei de la stat!

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a susținut faptul că românii vor putea folosi, în viitorul apropiat, cardurile pentru energie.

Când vor putea românii să utilizeze cardurile de energie

Din declarațiile făcute de Marcel Boloș, din data de 20 februarie românii ar putea achita facturile la energie cu ajutorul cardurilor de energie.

”Data de 20 februarie este data la care ne-am angajat să fie data primei zile în care se pot efectua plăți pentru facturile la energie.

Este dată pe care o și respectăm, este un respect și o formă de respect față de beneficiarii noștri și nu încape în discuție faptul că această dată nu va fi respectată. Pe de altă parte, în ceea ce privește documentele și modalitățile de plată, avem trei forme. Prima este cea prin prezentare la Oficiul Poștal, a doua formă este cea prin apelare directă la oficiantul poștal, la poștaș, și cea de-a treia este prin intermediul plăților electronice, care a fost aprobată de către Guvern și care va fi operațională odată cu data de 20 februarie.”
, a spus ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Citește și: Veste proastă pentru românii cu pensii sub 2.000 de lei! Ce au solicitat trei federații naționale ale pensionarilor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Informația momentului pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei[Sursa foto: freepik]

4 milioane de români vor putea folosi cardurile pentru energie

Mai mult decât atât, Marcel Boloș a dezvăluit că aproape 600.000 de vouchere au fost deja împărțite românilor. Astfel, 4 milioane de persoane și 2,5 milioane de gospodării vor fi posesorii cardurilor pentru energie.

„Acum, procesul acesta de distribuire a voucherelor este în plină desfășurare. Până la acest moment, aproximativ 600.000 de vouchere sunt deja distribuite, din 4 milioane de beneficiari și 2,5 milioane de gospodării.

Noi dăm voucherele și cardurile de beneficiari la nivelul locurilor de consum. Eu nu îmi fac griji în privința respectării termenelor pentru că, așa cum am precizat, tot mecanismul este acum la Poșta Română și nu depindem de alți furnizori care ar trebui să intervină sau de care să depindem pentru respectarea acestor termeni. Și am încredere că peste cei peste 10.000 de poștași care sunt angajați ai Poștei Române vor reuși să ducă aceste carduri la data stabilită”,
a transmis ministrul Marcel Boloș.

Citește și: Veste mare pentru români. Ce se întâmplă cu cei cu pensii până în 1.700 de lei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Informația momentului pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei[Sursa foto: freepik]

Cine va primi sprijinul pentru plata facturilor la energie

Sprijinul pentru achitarea facturilor la energie va fi de nu mai mult, nu mai puțin de 1.400 lei și va putea fi folosit până la data de 31 decembrie 2023. De asemenea, acesta va fi oferit pe loc de consum/gospodărie vulnerabilă, în două tranșe: 700 lei/semestru, în luna februarie 2023, pentru perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2023; 700 lei/semestru, în luna septembrie 2023, pentru perioada 1 iulie 2023 – 31 decembrie 2023.

Astfel, pensionarii cu vârsta de peste 60 de ani cu pensii de până la 2.000 de lei, pensionari cu pensie de invaliditate, fără limită de vârstă, cu venituri de până la 2.000 lei, persoanele cu handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri sub 2.000 lei, familii cu alocație de susținere și familii și persoanele cu ajutor social vor primi respectivul ajutor financiar.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Veste mare pentru români. Ce se întâmplă cu cei cu pensii până în 1.700 de lei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies