Informație de ultimă oră pentru femeile cu pensii până în 2.000 de lei. Guvernul a venit cu această veste

Informație de ultimă oră pentru femeile cu pensii până în 2.000 de lei. Guvernul a venit cu această veste
Informație de ultimă oră pentru femeile cu pensii până în 2.000 de lei. Guvernul a venit cu această veste

Anunțul a fost făcut de Guvern! Toți românii cu pensii de până la 2.000 de lei au un interes direct. Acest lucru a fost comunicat de Marcel Boroș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Au fost achitate peste 116.000 de facturi, datorită cardurilor pentru energie.

Informație de ultimă oră pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a declarant în ziua de vineri, 24 februarie 2023, că în primele trei zile de când s-au introdus cardurile de energie au fost efectuate peste 116000 de plăți în valoare de 37 de milioane de lei.

Din rezultatul plăților, aproximativ 10% au fost efectuate în zonele rurale. Plata medie efectuată a fost de 330 de lei.

Până în momentul actual, cardurile de energie au fost distribuite de către Poșta Română în 1,7 milioane de gospodării și nu a fost nevoie de nicio clarificare, în ceea ce privește eligibilitatea. Urmează să ajungă la cei îndreptățiți în baza OUG 166/2022 alte 800.000 de carduri.

„De la 20 februarie, în primele trei zile în care s-au putut utiliza cardurile de energie, cei 6.000 de oficianţi ai Poştei Române au încasat peste 100.000 plăţi, în valoare totală de 31 milioane de lei. Alte 10.000 de plăţi au fost efectuate prin intermediul aplicaţiei web pe care Poşta Română o pune la dispoziție beneficiarilor. Până la momentul publicării prezentului comunicat s-au efectuat 116.268 de plăţi, în valoare de 37 de milioane de lei”, a

transmis, vineri, instituția respectivă.

Marcel Boloș a menționat că mobilizarea este generală și că există pente 6.000 de oficianți la care se pot efecua plățile, alți 11.000 de poștași pot încasa direct la domicilie beneficiarilor și există și posibilitatea de plată online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Vedem că mobilizarea este generală, avem peste 6.000

de oficianţi la care se pot efectua plăţile, alţi 11.000 de poştaşi pot încasa direct la domiciliile beneficiarilor şi avem şi plata online. Cea din urmă se pare că generează mare interes, a fost folosită deja de peste 10.000 de români şi media este în creştere. În ceea ce priveşte informaţiile apărute în spaţiul public despre eventuale cozi în teritoriu, înţeleg că fluxul la nivel naţional a funcţional normal şi au fost doar mici cazuri izolate în care oamenii au stat să aştepte ceva mai mult.
Procesul se rodează de la o zi la alta, cei care au primit cardul să nu uite că pot utiliza prima tranşă de 700 de lei până la vară, deci nu este nicio grabă, sunt fonduri pentru toată lumea. Iar cei care întâmpină dificultăţi pe parcursul implementării programului vor primi sprijin prin call-center-ul dedicat. Personal, vreau să îi asigur pe toţi cei îndreptăţiţi să primească acest sprijin că banii alocaţi din fonduri europene pentru acest program vor ajunge la ei”,
a
declarat, vineri, Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Citește și: Anunţul zilei pentru femeile cu pensii de peste 4.000 de lei. Se întâmplă chiar din martie

Informație de ultimă oră pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei
Informație de ultimă oră pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei[Sursa foto: shutterstock]

De cardurile de energie beneficiază:

-pensionarii peste 60 de ani ale căror venituri lunare sunt sub 2.000 de lei;

-persoanele cu handicap ale căror venituri lunare sunt sub 2.000

de lei;

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

-familii cu alocaţie de susţinere;

-familii care primesc ajutor social;

Citește și: 1500 de lei pentru fiecare nou-născut. Veste importantă pentru mămici

Informație de ultimă oră pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei
Informație de ultimă oră pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei[Sursa foto: shutterstock]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cât costă un divorț în anul 2023. Care sunt actele necesare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies