Informații de ultimă oră de la apropiați despre starea Andreei Bălan

Informații de ultimă oră de la apropiați despre starea Andreei Bălan
Informații de ultimă oră de la apropiați despre starea Andreei Bălan

Andreea Bălan se simte mai bine, susțin surse din apropierea artistei pentru revista Viva.

Cântăreața a putut să-și miște mâinile și picioarele. Apropiații artistei susțin că Andreea Bălan este acum conștientă și a putut schimba câteva vorbe cu soțul ei, George Burcea.

Organele ei funcționează la parametrii normali, însă vedeta este țintă în continuare sub atenta supraveghere a medicilor, căci deși starea ei s-a îmbunătățit rămâne sub semnul întrebării.

În funcție de cum vor evolua lucrurile, este posibil ca Andreea Bălan să fie mutată la un alt spital, însă aceste decizii se vor lua strict în funcție de rezultatele analizelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Rona Hartner a presimțit că se va îmbolnăvi? „De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer”

Citeste si: Gabriela Cristea de urgență la spital. Viitoarea mămică a fost luată de la studio-ul de televiziune

Ce s-a întâmplat

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii prin cezariană. Cântăreața este căsătorită cu George Burcea din martie 2017, cei doi mai au împreună o fetiță, pe Ella, iar acum artista a mai adus pe lume o fetiță, pe Clara.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Gabriela Cristea, după ce Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies