Infrunta-ti temerile si incarca-te cu o doza de incredere pentru sezonul bikinilor!

Infrunta-ti temerile si incarca-te cu o doza de incredere pentru sezonul bikinilor!
Infrunta-ti temerile si incarca-te cu o doza de incredere pentru sezonul bikinilor!

Cand te gandesti la mare, soare si plaja iti este groaza pentru ca nu te simti pregatita sa iti faci aparitia in costum de baie sau fustite scurte? Uite cateva sfaturi care te vor ajuta sa te incarci cu incredere!

Alege un sutien cu push- up! Studiile arata ca acest model le da mai multa incredere femeilor care il poarta. Alege push- up si pentru costumul de baie!

Vezi-ti de pagina ta! Nu te apuca sa cercetezi paginile de facebook ale altor fete pentru ca iti vei face mai mult rau. Nu vei vedea decat ce bine arata altele in comparatie cu tine.  Studiile arata de asemenea ca daca analizezi poze cu propria persoana iti poate dauna mult mai mult moralului decat daca te privesti in oglinda.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Psihologii spun ca starea noastra de spirit este influentata si de persoanele cu care ne petrecem timpul. Asa ca incearca sa te inconjori de persoane optimiste care iti pot transmite si tie aceasta stare. Spune-i prietenei tale care se plange mereu de felul in care arata sa se abtina de fata cu tine.

Este ok sa nu fii multumita 100% de cum arati. Insa incearca sa te concentrezi pe aspectele care iti plac. Apeleaza la trucuri pentru a scoate in evidenta acele parti ale corpului care te flateaza. De exemplu nu iti place ca ai burta, insa picioarele tale arata minunat? Poarta pantalonii scurti cu tricouri largute iar pentru plaja alege un costum intreg!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies