„Îngerul vieții mele.” Anamaria Prodan trece prin clipe dureroase, după ce a fost la mormântul mamei sale. Ce mesaj a transmis impresara pe rețelele de socializare

„Îngerul vieții mele.” Anamaria Prodan trece prin clipe dureroase, după ce a fost la mormântul mamei sale. Ce mesaj a transmis impresara pe rețelele de socializare
„Îngerul vieții mele.” Anamaria Prodan trece prin clipe dureroase, după ce a fost la mormântul mamei sale. Ce mesaj a transmis impresara pe rețelele de socializare

Multă lume o apreciază pe Anamaria Prodan, care este o figură populară în România. Ea este foarte activă pe rețelele sociale și comunică frecvent cu fanii săi, împărtășind momente bune și rele, așa cum a făcut și de această dată.

Recent, impresara a mers la mormântul mamei sale, Ionela Prodan, care a fost iubită de mulți oameni, și a postat o fotografie pe Instagram de acolo. În plus, Anamaria a scris și un mesaj emoționant, numind-o pe cea care i-a dat viață"îngerul vieții ei".

Citește și: Ce îl face pe un bărbat să isi ia angajamentul față de tine. Cum se implică bărbații într-o relație

Anamaria Prodan are sufletul împietrit de durere!

Anamaria Prodan a spus despre cea care i-a dat viață că este îngerul vieții ei, în dreptul unei fotografii de la mormântul acesteia. 

„Îngerul vieții mele. IONELA PRODAN”, a scris Anamaria Prodan pe InstaStory, în dreptul unei imagini cu mormântul mamei sale, Ionela Prodan.

Anamaria Prodan trece prin clipe dureroase, după ce a fost la mormântul mamei sale
Anamaria Prodan trece prin clipe dureroase, după ce a fost la mormântul mamei sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ionela Prodan a murit în anul 2018

În urmă cu 5 ani, pe data de 16 aprilie 2018, Ionela Prodan a murit la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București, după o lungă luptă cu probleme grave de sănătate la ficat și pancreas. Mama impresarei a avut o carieră muzicală de succes, dar și o implicare activă în viața politică.

Ionela Prodan a fost membră a Partidului Social Democrat (PSD) din 1997, iar în 2012 a candidat la alegerile parlamentare.

Ea și-a adus contribuția la dezvoltarea comunității și a lăsat în urmă o moștenire culturală importantă.

Într-un moment al carierei sale politice, Ionela Prodan a fost numită Reprezentant Special pentru Românii de Pretutindeni în cadrul Departamentului Românilor de Pretutindeni, iar această poziție i-a permis să ajute românii din străinătate în multe feluri.

Pe lângă aceste aspecte,  Anamaria Prodan a îndeplinit ultima dorință a mamei sale prin lansarea unei cărți despre viața regretatei Ionela Prodan, intitulată "Cântecul vieții mele".

Cartea a fost lansată în 2021, în timpul unui eveniment organizat pentru lansarea altei cărți scrise despre viața impresarei, intitulată "Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță oriunde".

Anamaria Prodan și mama ei au avut o relație foarte strânsă, iar impresara a avut o admirație foarte mare pentru cea care i-a dat viață. Cele două au fost foarte unite, iar în momentul în care artista s-a stins din viață, femeia de afaceri a simțit o mare durere în suflet.

Anamaria Prodan trece prin clipe dureroase, după ce a fost la mormântul mamei sale
Anamaria Prodan trece prin clipe dureroase, după ce a fost la mormântul mamei sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală.” Cu ce regrete trăiește Vica Blochina

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

”Eram obișnuită cu bani foarte mulți și după aceea mi-a fost foarte greu.” Vica Blochina, dezvăluiri inedite despre problemele financiare grave pe care le-a întâmpinat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies