Înghețată de zmeură. Un desert cremos și aerat!

inghetata de zmeura
Înghețată de zmeură

Înghețata de zmeură se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Înghețată de zmeură.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă Înghețată de zmeură, preparata așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Înghețată de zmeură

Rețeta delicioasă de Înghețată de zmeură, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Înghețată de zmeură este de 30 de minute 

Citește și: Millefeuille, rețetă originală. Foile crocante și crema ușoară fac din acest desert unul de savurat în câteva clipe!

retete de prajituri de casa
Înghețată de zmeură[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Musaca cu vinete și cartofi. O rețetă potrivită pentru perioada de post!

Timp de preparare- o oră 

Timp total- o oră și 30 de minute 

Rețeta de Înghețată de zmeură este pentru 4 persoane 

retete de gustare
Înghețată de zmeură[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ingrediente – Înghețată de zmeură

  •  500 ml de frișcă lichidă 
  • 2 căni de lapte 
  • 6 căni de zmeură proaspătă sau congelată 
  • 2 căni de zahăr granulat 
  • 2 linguri de zeamă de lămâie 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate.

Acum haideți să trecem la treabă! 

inghetata de zmeura cu iaurt
Înghețată de zmeură[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare- Înghețată de zmeură

  1. În primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de înghețată de zmeură, este să începeți să pregătiți piureul de zmeură. Așadar, pentru început, vom avea nevoie de un blender automat, in care vom adăuga în totalitate de zmeură precizată la ingrediente, o vom transforma într-un smoothie, iar ulterior toată compoziția se va pune într-o sită specială, pentru a-l strecura cât mai bine cu putință astfel încât să îndepărtăm sâmburii
    si să obținem un piure de zmeură cât mai fin cu putință.
  2. Imediat apoi, vom pune piureul de zmeură înapoi în blender și vom adăuga peste acestea și zeama de lămâie, continuând să amestecăm, tot cu ajutorul blender-ului, iar apoi conținutul se va lăsa deoparte. 
  3. Acum vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari în care vom adăuga frișcă lichidă, laptele dar și zahărul, ingrediente pe care le vom amesteca cu ajutorul unui mixer până când toate acestea se vor încorpora exact așa cum trebuie.
    În continuare, tot aici vom adăuga și piureul de zmeură pe care le-am dat prin strecurătoare, și vom continua amestecam pana în momentul în care toate ingredientele sunt încorporate complet. 
  4. După acest pas, vom pune toată compoziția în caserole, și le vom introduce în congelator pentru a se întări, exact ca o înghețată cremoasă și aerată pe care ne-o dorim. După acest pas, vom scoate înghețata cu câteva minute înainte de a o savura, pentru că rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

retete de gustare
Înghețată de zmeură[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Musaca cu vinete și cartofi. O rețetă potrivită pentru perioada de post!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies