Aceasta reteta de sorbet este delicioasa si contine si alcool. Invata sa o prepari.
Ingrediente
300g de sampanie
125g de zahar granulat
150g de apa minerala
2 lingurit de suc de lamaie
1 lingurita de coaja de lamaie
8 capsuni proaspete
Mod de preparare
1.
La foc mediu, pune la fiert sampania, zaharul si apa minerala. Cand incepe sa fiarba, da focul mic si lasa sa se mai gateasca 8 minute, pana cand zaharul se dizolva complet.
2. Indeparteaza de pe foc si raceste la temperatura camerei. Adauga sucul si coaja de lamaie si amesteca bine. Lasa la racit in frigider timp de doua ore.
3.
Adauga amestecul intr-un aparat de facut inghetata si prepara conform instructiunilor aparatului.
4. Serveste cu capsuni
Sursa
Ingrediente
300g de sampanie
125g de zahar granulat
150g de apa minerala
2 lingurit de suc de lamaie
1 lingurita de coaja de lamaie
8 capsuni proaspete
Mod de preparare
1.
La foc mediu, pune la fiert sampania, zaharul si apa minerala. Cand incepe sa fiarba, da focul mic si lasa sa se mai gateasca 8 minute, pana cand zaharul se dizolva complet.
2. Indeparteaza de pe foc si raceste la temperatura camerei. Adauga sucul si coaja de lamaie si amesteca bine. Lasa la racit in frigider timp de doua ore.
3. Adauga amestecul intr-un aparat de facut inghetata si prepara conform instructiunilor aparatului.
4. Serveste cu capsuni
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro