„Inima îmi dă pe-afară de emoții. Am plâns puțin în seara asta, după ce i-am culcat. Pășesc pe un drum nou” Schimbare radicală în familia Simonei Gherghe! Ce se întâmăplă cu cei doi copii ai săi?

„Inima îmi dă pe-afară de emoții. Am plâns puțin în seara asta, după ce i-am culcat. Pășesc pe un drum nou” Schimbare radicală în familia Simonei Gherghe! Ce se întâmăplă cu cei doi copii ai săi?
„Inima îmi dă pe-afară de emoții. Am plâns puțin în seara asta, după ce i-am culcat. Pășesc pe un drum nou” Schimbare radicală în familia Simonei Gherghe! Ce se întâmăplă cu cei doi copii ai săi?

Simona Gherghe trece printr-o nouă etapă alături de copiii săi.

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Astfel, la cei 45 de ani ai săi, se poate numi o femeie împlinită, având succes atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Vedeta are o familie minunată alături de soțul său și cei doi copii, Ana, în vârstă de 6 ani și Vlad, care are doar 4 ani.

Astfel, viața de părinte nu este una ușoară pentru Simona Gherghe, care trebuie să facă față atât stresului profesional, cât și provocările din viața de părinte, mai ales că cei doi copii ai săi au vârste mici.

Vedeta trece prin momente emoționante alături de copiii săi, care se pregătesc pentru o nouă etapă educațională.

Copiii Simonei Gherghe pășesc către o nouă etapă

Citește și: „Nu sunt o cheltuitoare, nu dau bani mulți pe poșete, pe pantofi și pe alte lucruri.” Câți bani cheltuie Simona Gherghe pe haine. Vedeta nu este o împătimită a cumpărăturilor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Schimbare radicală în familia Simonei Gherghe! Ce se întâmăplă cu cei doi copii ai săi?
Schimbare radicală în familia Simonei Gherghe! Ce se întâmăplă cu cei doi copii ai săi?[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unei postări făcute pe contul său de socializare, Simona Gherghe a povestit despre noua etapă din viața sa.

Mai exact, fiica prezentatoarei va începe școala peste numai două luni, iar fiul său va schimba grădinița, două motive de mari emoții pentru Simona Gherghe și pentru soțul său.

Înainte de acestea, cei doi copii vor merge la Școala de Vară, acolo unde vor avea ocazia să se pregătească pentru anul educațional care va începe în luna septembrie.

Prezentatoarea TV știe că această etapă nu va fi deloc ușoară nici pentru micuți, însă este convinsă că vor face față cu brio oricărei provocări, chiar dacă se află într-un colectiv cu totul nou.

„Sunt după un weekend plin, plin, cu o groază de ieșiri cu Ana și Vlad. Inima îmi dă pe-afară de emoții, pentru că, de mâine, amândoi vor fi la Summer School. Doar că… în două locuri diferite, doua locuri noi pentru amândoi. Îi pregătim pentru toamnă, când Ana va începe școala, iar Vlad schimbă grădinița. Noi începuturi, noi emoții. Știu ca și ei le simt, emoția aia amestecată cu nerăbdarea, știu că o să le fie greu la început, dar mai știu că Ana si Vlad sunt mai puternici decât mine în clipa asta.

Simt ca s-a închis un capitol, cu terminarea grădiniței, și orice început vine cu un strop (sau mai multe) de anxietate.”, a scris Simona Gherghe în mediul online.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Simona Gherghe, în lacrimi cu gândul la copiii ei

Citește și: „M-a lovit cu pumnul în spate”. Simona Gherghe a povestit un episod care a marcat-o, atunci când era copil

Simona Gherghe, în lacrimi cu gândul la copiii ei
Simona Gherghe, în lacrimi cu gândul la copiii ei[Sursa foto: Facebook]

Orice etapă nouă din viața copiilor constituie și un moment de îngrijorare pentru părinți. Astfel, prezentatoarea TV nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi cu gândul la copiii ei.

Cu toate acestea, Simona Gherghe a găsit puterea pentru a-i încuraja pe micuți și a le transmite tuturor celor care pășesc către un nou început, un mesaj de încurajare.

„Am plâns puțin în seara asta, după ce i-am culcat, dar știu că o sa fiu tare mâine și o să-i strâng în brațe cu toată iubirea, așa cum fac mamele și o să-i asigur că va fi bine. O îmbrățișare pentru toți cei care se pregătesc de un nou început! Pentru cei care pășesc pe un drum nou. Va fi bine!”,   a mai spus Simona Gherghe.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie...” Cătălin Crișan iubește din nou, după două divorțuri. Artistul a vorbit despre o eventuală căsătorie

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies