„Înjurătura nu este părere! Acești indivizi fără căpătâi, care nu au făcut nimic cu viața lor, stau ascunși în spatele unui telefon mobil!” Mădălin Ionescu a răbufnit în mediul online!

„Înjurătura nu este părere! Acești indivizi fără căpătâi, care nu au făcut nimic cu viața lor, stau ascunși în spatele unui telefon mobil!” Mădălin Ionescu a răbufnit în mediul online!
„Înjurătura nu este părere! Acești indivizi fără căpătâi, care nu au făcut nimic cu viața lor, stau ascunși în spatele unui telefon mobil!” Mădălin Ionescu a răbufnit în mediul online!

După ce a fost acuzat că a folosit cuvinte jignitoare la adresa urmăritorilor săi, Mădălin Ionescu a făcut precizări luna trecută cu privire la acest aspect.

Mădălin Ionescu și soția sa, Cristina Șișcanu, sunt foarte activi în mediul online, acolo unde postează zilnic imagini sau filmulețe cu activitățile lor. Cu toate acestea, deși sunt mulți care le urmăresc activitățile cu interes și îi apreciază pentru viața profesională sau de familie pe care o au, adesea apar și cometarii negative la adresa lor.

Sătul de comentariile negative pe care el și soția sa le au în mediul online, Mădălin Ionescu a făcut în urmă cu puțin timp un video prin care susținea că îi poate numi pe cei care îl

înjură „retardați”. Ulterior, prezentatorul TV a primit critici referitoare la limbajul său neadecvat.

În urmă cu puțin timp, Mădălin Ionescu a făcut precizări cu privire la motivele care au dus la folosirea unui astfel de limbaj și ceea ce îl deranjează de fapt atunci când primește mesaje negative.

Citește și: „Ținuta cu care merg astăzi pe pârtie. Nu o fac pentru cele care mi-au comentat blana.” Cum s-a îmbrăcat Cristina Șișcanu pe pârtie, după ce a primit numeroase critici legate de haina de blană?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mădălin Ionescu s-a săturat să fie înjurat în mediul online
Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu înțelegeți cât de dureros este să vezi zilnic un copil care are nevoie de tine și care nu-și poate deschide aripile pentru a-și face propria lui viață.” Mădălin Ionescu, cu ochii în lacrimi!

Mădălin Ionescu s-a săturat să fie înjurat în mediul online

Mădălin Ionescu s-a săturat să fie înjurat în mediul online
Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prezentatorul TV a ținut să precizeze că nu îl deranjează atunci când primește comentarii negative sau păreri contradictorii cu a sa, însă s-a săturat ca el și soția sa să fie în continuu înjurați pe rețelele de socializare de către oameni inferiori lor.

Sunt oameni care spun că ne-am asumat să primim și părerile critice în momentul în care am ales să ne expunem viața privată sau anumite momente din viața noastră pe Facebook.

Nu este adevărat! Nu puneți semnul egalității între înjurătură și o părere. Înjurătura nu este părere. Sunt 10-15, poate 20% care fac parte dintr-o anumită tipologie umană, oameni cărora poți să le spui orice că oricum nu înțeleg aproape nimic. Pentru că am această pretenție că poate mai pot salva câteva suflete din categoria celor mai chinuiți sufletește, fac aceste precizări pentru că printre ei poate sunt și oameni de bun simț și odată ce au primit aceste explicații, și-ar putea schimba părerile.
M-am referit strict la cei care înjură. Înjurătura nu este părere, este abuz! Rețineți acest lucru! Nu faceți confuzie între critică și înjurătură. Îmi place să vorbesc cu oameni care au argumente, chiar dacă nu sunt de acord cu mine. Puteți să nu fiți de acord cu mine, dar faceți-o civilizat, folosiți argumente și veți primi din partea mea respect. Înjurătura va fi totdeauna respinsă de mine și taxată ca atare.
Eu nu am jignit pe nimeni. Am spus că aș putea să îi numesc retardați pe cei care folosesc acest limbaj, care mă înjură și aș fi îndreptățit pentru că am fost abuzat și am fost supus unor abuzuri din partea acestor indivizi, și eu și soția mea. Sunt o mulțime de persoane publice care sunt abuzate în permanență de acești indivizi fără căpătâi, care una-două te înjură, se bat cu tine pe burtă, deși nu au pregătirea necesară, nu au făcut nimic cu viața lor, stau ascunși în spatele unui telefon mobil și își permit zăcând pe rețelele sociale ore
în șir să te facă în toate felurile doar pentru că pot și pentru că au acest telefon la îndemână. M-am referit doar la cei care înjură, rețineți acest lucru
!”, a spus Mădălin Ionescu pe Facebook.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită! Sper că 2024 să fie anul meu!” Claudia Ghițulescu are așteptări mari de la 2024! Ce calități trebuie să aibă sufletul său pereche?

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies