Înmormântare Draga Olteanu Matei. Unde se va odihni trupul marii actrițe

Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei inmormnatare

Încă din timpul vieții, Draga Olteanu Matei a dezvăluit unde își dorește să își trăiască somnul de veci.

Zi neagră pentru teatru românesc. Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la 87 de ani, după ce vineri seara a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, fiind transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

Membră a Generaţiei de Aur a teatrului românesc şi cu o carieră care se întinde de-a lungul a 55 de ani, actriţa Draga Olteanu Matei a încântat spectatorii români interpretând zeci de personaje în filme, spectacole de teatru şi scenete TV.

În ultimii ani, îndrăgita actriță se retrăsese din viața publică, însă în anul 2018 a oferit un interviu pentru Pro TV, în care a vorbit despre înmormântarea sa.

Citeste si: Draga Olteanu-Matei, de nerecunoscut la 85 de ani! Marea actriță a slăbit foarte mult

Draga Olteanu Matei a dezvăluit atunci că, locuind de generații întregi în București, străbunicul său a cumpărat patru locuri de veci în Cimitirul Sfânta Vineri, așa că este apropiată de Capitală și mergea să aprindă lumânări ori de câte ori putea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Eu port Bucureștiul în suflet, pentru că este satul meu natal. Nu mai arată ca locul în care am crescut. Cele mai dragi locuri din București sunt locul în care am crescut și locurile de veci. Le am de la străbunicul. Fiind bucureșteancă din moși strămoși, străbunicul meu și-a cumpărat locuri.

Sigur că țin la locul ăla, că acolo sunt bunicii, părinții”, a dezvăluit Draga Olteanu Matei la „ Vorbește lumea ”.

Cu toate acestea, Draga Olteanu Matei și-a înmormântat ultimul soț la un cimitir din Piatra Neamț, așa că, probabil, tot acolo va fi înmormântată, mai ales că cei doi au trăit o poveste de dragoste extrem de frumoasă.

Citeste si: Draga Olteanu Matei, interviu sincer pentru Teo Show! A deschis usa casei sale si si-a prezentat secretele

Draga Olteanu Matei a fost căsătorită de trei ori

Deşi a fost căsătorită de trei ori, despre ultimul său soţ, medicului Ion Matei spunea că i-a adus fericirea. De altfel, căsnicia cu acesta a durat 40 de ani, iar moartea lui a dărâmat-o pe Draga Olteanu Matei.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei a murit[Sursa foto: wowbiz.ro.]

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aș fi preferat să mor și eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ți se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiți. Nu a existat niciun secret al longevității. Există oameni deștepți și oameni tâmpiți.

Oamenii deștepți se înțeleg bine între ei până la bătrânețe, își descoperă unul altuia motive de admirație, lucrurile se încheagă în așa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinerețe cu atracția fizică și se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubești pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viața noastră”, povestea Draga Olteanu Matei, după moartea soţului său.

Draga Olteanu Matei va fi înmormântată duminică

Cei doi își vor dormi somnul de veci împreună, iar Draga Olteanu Matei a pregătit deja crucea de la mormântul soțului său, pe care și-a trecut numele, încă de când trăia.

Actriţa Draga Olteanu Matei urmeză să fie înmormântată duminică, la Piatra Neamţ. Pentru cei care vor să îşi ia rămas bun, trupul neînsufleţit al artistei va fi adus joi de la Iaşi şi va fi depus la Cinematograful "Mon Amour", potrivit observatornews.ro.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ella de la Puterea dragostei, prima declarație după ce Alex Bodi a fost arestat: „Cred că putea face bani....”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies