Innoieste-ti garderoba de toamna cu rochii frumoase si calitative!

Innoieste-ti garderoba de toamna cu rochii frumoase si calitative!
Innoieste-ti garderoba de toamna cu rochii frumoase si calitative!

Innoieste-ti garderoba de toamna cu rochii frumoase si calitative!

Sursa foto: https://www.trendland.ro/rochii-office/rochie-bleumarin-cu-imprimeu-abstract-trang07.html

Deja putem spune ca toamna si-a revendicat drepturile. Diminetile si serile sunt racoroase, iar ziua, desi avem chiar si 30 de grade, nu le mai resimtim la fel ca in vara. Soarele si-a pierdut din intensitate, iar vantul usor, care ridica frunzele, ne aminteste de peisajele superbe ce vor urma. Probabil ca si tie iti place sa vezi dealuri aramii, parca pictate, munti parca desenati, jumatate aramii, jumatate verzi si sa auzi doar vantul sufland si picaturile de ploaie rece.

Toamna, ploaia are un miros aparte si suntem siguri ca iti place si tie.

Schimbarea vremii presupune si schimbarea garderobei. Incet, incet, ne pregatim sa schimbam incaltamintea subtire si usoara cu pantofi, iar mai apoi cu ghete. Rochiile si fustele vaporoase sunt inlocuite de rochii tricotate sau din tafta, maneca scurta cu maneca trei sferturi sau maneca lunga. Si culorile se schimba: in loc de culorii vii si imprimeuri care ne purtau gandul la plaja, la campuri cu flori, la cerul fara nori, acum vom putea alege nuante de rosu, maro, gri, verde si imprimeuri geometrice sau abstracte.

Fiecare sezon are tendintele lui in ceea ce priveste moda. Insa nu insemna ca nu poti purta obiecte vestimentare din sezoanele trecute. Le poti integra perfect in noile tinute si le poti readuce la viata. Dar stim ca si tie iti plac cumparaturile la fel de mult ca si noua, asa ca nu vei putea rezista noutatilor acestui sezon. Asa ca iti recomandam sa acorzi atentie noilor rochii de marimi mari de la Trend Land, pentru ca arata excelent, sunt realizate din materiale foarte bune si au preturi atractive.

Nu te-am convins inca? Citeste in continuare si afla care sunt cele trei modele care ne-au atras atentia!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

1. Rochia gri cu sclipici si brosa este realizata dintr-o stofa subtire si elastica, foarte confortabila si in care o sa va simtiti excelent. Rochia are un sclipici foarte fin, care se va vedea superb atat in lumina naturala, dar si in interior, la lumina artificiala.

Datorita croielii drepte, se va aseza perfect pe orice tip de silueta. Rochia este office, insa o puteti purta si dupa terminarea programului la birou, accesorizand-o diferit.

2. Ce ar fi toamna fara nuante de rosu? Va prezentam Rochia bordo din brocard elastic. Este tot o rochie office, cu decolteu rotund, maneci trei sferturi si un decolteu discret, rotund. Rochia este accesorizata cu un colier argintiu cu perle, util pentru diminetile in care nu stiti ce sa purtati.


3. Din categoria rochiilor elegante, va recomandam Rochia in carouri cu bordura rosie. Este o rochie deosebita, pe care o puteti purta la diferite evenimente de zi. Datorita culorilor si imprimeului, nu veti avea nevoie de prea mult accesorii. Materialul din care este realizata este o stofa subtire si elastica, datorita careia rochia se va aseza perfect pe corp. Nu-i asa ca arata superb?



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies