Inscrie-te la Academia de Make-up Georgiana Codinca pentru cele mai bune cursuri!

Inscrie-te la Academia de Make-up Georgiana Codinca pentru cele mai bune cursuri!
Inscrie-te la Academia de Make-up Georgiana Codinca pentru cele mai bune cursuri!

In ziua de astazi, femeile sunt extrem de atente cu aspectul lor fizic atunci cand participa la diferite evenimente publice sau cand merg, pur si simplu, pe strada. Din acest motiv, cursurile de make-up au devenit extrem de populare. Fiind atat de multe variante, este foarte greu sa stii care este cel mai bun. De cele mai multe ori, femeile nu vor sa invete arta machiajului profesionist doar pentru ele, ci sunt tentate de ideea de a profesa, ca make-up artist, in domeniul de beauty din Romania sau chiar de peste hotare.

In acest caz, alegerea devine si mai grea.

Academia de Make-up Georgiana Codinca iti ofera cele mai avantajoase si profesionale cursuri de make-up din Bucuresti. Aici vei gasi resursele necesare pentru ca tu sa-ti construiesti o cariera infloritoare in aceasta industrie aflata in lumina reflectoarelor. La acest curs de make-up, ai sansa sa inveti numeroase tehnici si stiluri de machiaj profesional de la cei mai buni traineri din domeniu: Alexandra Flamanzeanu si Georgiana Codinca.

De asemenea, ai posibilitatea sa intalnesti foarte multe vedete in cadrul demonstratiilor practice.

Cursurile de make-up oferite de Academia de Make-up Georgiana Codinca ofera garantia calitatii. Ele sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului, iar la finalul lor, vei primi o diploma in dublu exemplar (una in romana si alta in engleza), recunoscuta international. Cursurile se desfasoara pe o perioada de 3 luni si pretul lor este de doar 3500 de lei.

Locatia acestor cursuri este una speciala. Situata ultracentral, Academia de Beauty Georgiana Codinca, din Bucuresti, isi desfasoara activitatea pe strada Jules Michelet, nr 7, din sectorul 1.

Avantajele oferite de aceste cursuri de make-up artist sunt urmatoarele:

Beneficiile oferite de cursurile de make-up la scoala Georgianei Codinca sunt urmatoarele:

  1. Georgiana Codinca detine singura scoala de make-up care are un contract cu o televiziune.
    Absolventele acestor cursuri au reusit sa obtina joburi excelente in echipele diverselor emisiuni foarte cunoscute, ele fiind incurajate mereu sa continue devoltarea in aceasta meserie.
  2. Vei intalni si vei fi ajutata de traineri talentati, binedispusi si extrem de apreciati de expertii din acest industria de beauty din Romania.
  3. Vei intalni, fata in fata, vedete romanesti, la demonstratiile de machiaj la care vei participa.
  4. Te intereseaza sa inveti arta machiajului de la cei mai buni si de la cei care folosesc cele mai bune produse cosmetice de pe piata? La Academia de Make-up
    Georgiana Codinca vei lucra cu cele mai cunoscute branduri si vei intalni cel mai inalt standard al calitatii.
  5. Cursantii vor primi cadou un set de pensule profesionale iubite de marii experti in frumusete din intreaga lume si un beauty blender original.
  6. Vei avea ocazia sa-ti formezi un book in timpul cursului de la Academia de Make-up Georgiana Codinca, deoarce se vor face poze profesionale.
  7. La final, vei beneficia de o sedinta foto realizata de un fotograf cu experienta, care stie sa-ti puna in valoare creatiile.
  8. Toti elevii Academiei de Make-up Georgiana Codinca vor primi discount la produsele de machiaj pe care vor sa si le cumpere pentru case-ul personal.

Decembrie este luna in care Academia de Make-up Georgiana Codinca te invita sa petreci cateva momente frumoase alaturi de echipa, in cadrul Zilei Portilor Deschise, care va avea loc pe 19 decembrie.

Se va discuta despre oferta educationala si despre cele mai noi tendinte in machiaj, se va socializa si se vor imparti daruri de la Mos Craciun. De asemenea, trainerul Alexandra Flaminzeanu va sustine o demonstratie de machiaj (NYE Make-up). Participarea la eveniment se face prin confirmare telefonica la numarul 0784 .436. 436.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Patrizia Paglieri si-a schimbat look-ul! Si-a tatuat sprancenele si si-a colorat buzele cu machiaj semipermanent! Arata complet diferit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies