Întâlnire emotionantă intre Mihai Mitoșeru şi Corina Chiriac

Întâlnire emotionantă intre Mihai Mitoșeru şi Corina Chiriac
Întâlnire emotionantă intre Mihai Mitoșeru şi Corina Chiriac

"Am fost peste tot, în copilărie, în turnee și alături de Corina Chiriac. Ea venea mereu acasă la noi, pe Calea Victoriei… "

Mihai Mitoșeru, prezentatorul show-ului "Se strigă darul", difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.00, la Kanal D, a avut parte de un moment inedit pe scenă, alături de Corina Chiriac. Vedeta Kanal D a prezentat, alături de Andreea Mantea, gazda emisiunii "Casa iubirii", evenimentul revistei Unica, Urban party Nostalgia, Corina Chiriac fiind invitată specială.

Celebra artistă a insistat ca cei doi prezentatori ai Kanal D să rămână alături de ea pe scenă și, împreună, au animat cu jovialitate si energie întreaga audiență.

Pentru Mihai Mitoșeru această reîntâlnire a fost una extrem de emoționantă, cu atât mai mult cu cât o cunoaște pe Corina Chiriac din copilărie. Și-a amintit cu drag cum o aștepta pe mama sa, Camelia Mitoșeru, să revină din turneele din străinătate, unde aceasta mergea împreună cu Corina Chiriac, și să îi aducă dulciuri, jucării, lucruri care pe vremea aceea nu se găseau de cumpărat în România.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Îmi amintesc când eram foarte mic că stăteam în culise, în cabină, și le vedeam pe ele (n.r. Camelia Mitoșeru și Corina Chiriac) niște doamne extraordinare care se aranjau și aveau prestanță, erau minunate. Făceau glume și eu eram ca la un spectacol, unul chiar mai interesant, în cabină.

Am fost peste tot, în copilărie, în turnee și alături de Corina Chiriac. Ea venea mereu acasă la noi, pe Calea Victoriei. Și atunci, ca și acum, era plină de viață, glumeață. Am avut și bucuria să o prezint pe scenă de multe ori. Acum mi-a propus să facem un duo, să fac partea de rap", a povestit Mihai Mitoseru.

Pe Mihai Mitoseru îl puteți urmări în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.00,

alături de Grațiela Teohari Dubam prezentând emisiunea "Se strigă darul", la Kanal D!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiul său! Ce sumă de bani îi virează femeia de afaceri lunar băiatului: „E artist. Din 4000 de lei pe lună nu poți să trăiești.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies