Întâlnire vs. Relație: unde ești cu partenerul tău

intalnire vs relatie
Întâlnire vs. Relație: unde ești cu partenerul tău

În unele cazuri, putem avea câteva semne de întrebare în ceea ce privește un posibil partener. Însă știați cum puteți face diferența între o întâlnire și o relație?

Aflați din rândurile următoare care este mai exact, diferența dintre a te întâlni cu o persoană și a te afla într-o relație cu ea.

 

Ce este întâlnirea?

Când începi procesul obișnuit de a cunoaște pe cineva individual sau într-un grup de oameni, se numește întâlnire. În viitor, poți dezvolta o relație romantică cu acea persoană. Poate fi o dorință de a cunoaște o persoană invitându-o să iasă, fie că faceți planuri pentru a vedea un film împreună, de a face o plimbare sau doar să mergeți la

un restaurant pentru cină. Rețineți că în acest moment nu sunteți neapărat dedicat persoanei respective și că există o conexiune clară între voi doi. O modalitate mai bună de a ne cunoaște mai bine, de a petrece timpul împreună și de a ne bucura de viață este să ne întâlnim. Este esențial să aveți o conversație înainte de a intra într-o relație intimă pentru a evita confuzia. Unii oameni nu se simt bine într-o relație de acest fel.

Citește și: Strategii Practice pentru a Ieși din Ciclul Relațiilor Toxice

Întâlnire vs. Relație: unde ești cu partenerul tău[Sursa foto: freepik]

Citește și: Eliberează-te de Lanțurile Relațiilor Toxice: Cum să Îți Redobândești Puterea

Ce este o relație?

O relație este atunci când tine și partenerul tău sunteți de acord unul cu celălalt. Când devii exclusivist, are loc o tranziție rapidă de la a merge la întâlniri la a ne referi unul la celălalt ca iubit și iubită.

Acest lucru poate chiar duce la gândurile de a deveni căsătoriți și parteneri pe viață. Ești într-o relație romantică, dedicată și sănătoasă cu partenerul tău.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Întâlnire vs. Relație: unde ești cu partenerul tău[Sursa foto: freepik]

Cum este o relație diferită de întâlnire?

Puteți să faceți totul împreună

Relația ta pe termen scurt se transformă în una completă atunci când planurile tale nu sunt întotdeauna reale.

Devine obișnuit să te bucuri de hobby-uri individuale în compania ei sau să le faci împreună cu ea. Dacă iubitul tău se uită la un meci de fotbal la televizor, poți citi o carte. Acest lucru arată că pereții au fost scăzuți și că vă simțiți mai confortabil să vă efectuați treburile de zi cu zi cu ei.

Întâlnire vs. Relație: unde ești cu partenerul tău[Sursa foto: freepik]

Îți pierzi interesul pentru restul

Unul dintre acele lucruri care se întâmplă fără voia ta. Dacă te întâlnești des, dar ai întâlnit pe cineva cu adevărat special, ai putea ajunge într-o situație în care i-ai lăsat pe toți ceilalți fără să te gândești prea mult la asta. Dacă utilizați o aplicație de întâlniri și nu vă simțiți obligat să începeți o nouă conversație cu o fată, ați intrat în dorința unui teritoriu de relație.

ce este intalnirea
Întâlnire vs. Relație: unde ești cu partenerul tău[Sursa foto: freepik]

Nu ți-e frică să fii „tu”

Într-o relație, nu îți este frică să fii tu însuți în preajma ei. Acest lucru este diferit de întâlnirile, unde de obicei ții secret cum te comporți când ieși și doar cunoști pe cineva. Când te simți complet confortabil în preajma altei persoane, nu poți face aceste lucruri.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

ce este o relatie
Întâlnire vs. Relație: unde ești cu partenerul tău[Sursa foto: freepik]

Totul este reciproc

O mare diferență  între o întâlnire și o relație este modul în care te simți la prima întâlnire. „Ce suntem noi?” este o întrebare pe care ambele părți dintr-o relație trebuie să fie de acord. Cu toate acestea, conceptul de exclusivitate într-o întâlnire poate fi interpretat diferit. Unora le place să se întâlnească exclusiv, dar altora le place să se întâlnească cu mai multe persoane în același timp și să nu se întâlnească doar cu un singur partener.

semne ale unei intalniri
Întâlnire vs. Relație: unde ești cu partenerul tău[Sursa foto: freepik]

Există o schimbare a priorităților

Veți observa că puteți încerca să vă adaptați programul și preferințele  la întâlnire. În schimb, fă-ți planurile în timpul unei relații în funcție de programul și confortul ambelor părți. Devin o prioritate absolută și sunt tratați ca o familie.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

semne ale unei relatii
Întâlnire vs. Relație: unde ești cu partenerul tău[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Eliberează-te de Lanțurile Relațiilor Toxice: Cum să Îți Redobândești Puterea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies