Interpretarea viselor! Ce inseamna când visezi ca auzi muzica

Interpretarea viselor!  Ce inseamna când visezi ca auzi muzica
Interpretarea viselor! Ce inseamna când visezi ca auzi muzica

Multă lume se întreabă ce înseamnă când visezi muzică. Specialiștii susțin că visul ține de o emoție puternică.

Interpretarea viselor. Muzica în vis nu este neapărat o veste bună, susțin specialiștii în interpretarea viselor. Totuși, în funcție de context, visul în care ascuți muzică poate avea mai multe semnificații.

Interpretarea viselor! Ce înseamnă muzică în vis?

Dacă visezi că ești la un concert și asculți muzică, semnificația ar fi o întristare adâncă. dacă muzica este însoțită de dans, înseamnă că ai sentimente pe care nu ai avut ocazia sau curajul să le expui față de cineva.

Citeste si: Semnificația viselor. Ce înseamnă când visezi că ai murit tu sau cineva drag

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Interpretarea viselor! Instrumentele muzicale din vise  

Instrumentele muzicale din vise si abilitatea necesara petru a canta la ele sunt aspecte ale unui om care incearca sa fie aproape de divin.

In vise avem acces la ritmuri si vibratii ce nu sunt intotdeauna accesibile si in viata reala.

Interpretarea viselor! Ce însemană când visezi că nu ești capabil să cânți la un instrument?

Sunetele produse de intrumentele muzicale provoaca emotie. Simbolismul instrumentului in sine poate permite ca dumneavoastra sa vedeti acea emotie intr-un mod mai obiectiv. A visa ca nu sunteti capabil sa cantati la un instrument muzical sugereaza ca nu aveti acces la acea emotie.

Interpretarea viselor! Ce înseamnă să vezi instrumente muzicale în vis?

A vedea instrumente muzicale in vise indica speranta de distractie si placere. Sunteti concentrat sa va faceti o viata placuta care sa va ofere tot ce are mai bun. Visul denota placeri anticipate. Daca visati ca instrumentele muzicale sunt stricate atunci inseamna ca placerea va fi tublurata de o companie nedorita.

Interpretarea viselor! Ce înseamnă să-ți apară în vis instrumente muzicale?

Visul in care apar instrumente muzicale reprezinta si talentul sau abilitatea de a comunica cu ceilalti. Instrumentele de suflat sugereaza intelectul, iar instrumentele de percutie sugereaza ritmul de baza al vietii. Instrumentele cu coarde calmeaza sistemul nervos, astfel ca atunci cand apar in vise inseamna ca sunteti capabil sa faceti ce trebuie in viata.

Interpretarea viselor! Visezi că ești într-o orchestră și cânți la un instrument

Visul in care cantati la un instrument muzical prezice o schimbare brusca si surprinzatoare a stilului de viata. Daca in viata reala cantati la un instrument muzical atunci visul serveste ca o repetitie pentru a va imbunatati tehnica.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ele sunt cele mai prefăcute zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies