Interpretarea viselor: Ce înseamnă când visezi că plângi? 

Interpretarea viselor: Ce înseamnă când visezi că plângi? 
Interpretarea viselor: Ce înseamnă când visezi că plângi? 

Cei interesaţi de interpretarea viselor vor afla ce înseamnă când visezi că plângi.

Cei preocupaţi de interpretarea viselor trebuie să ştie că atunci când visezi că plângi, acest lucru poate avea semnificaţia unei eliberări. Te eliberezi de emoţii negativecare sunt mai degrabă cauzate de o situaţie din viaţa reală şi mai puţin de evenimentele din visul în sine. Visul tău este un mod de a recâştiga un pic din echilibrul tău emoţional şi de a lăsa ca fricile şi frustrările tale să iasă la iveală.

Atunci când vezi pe altcineva care plânge în visul tău, această persoană poate fi o proiecţie a propriilor tale sentimente vizavi de altcineva din viaţa ta. Dacă tu nu obişnuieşti să plângi în viaţa de zi cu zi, când nu dormi, atunci faptul că vezi pe altcineva care plânge poate fi o modalitate mul mai uşoară de a face faţă sentimentelor, decât situaţia în care te vezi pe tine că plângi.
Atunci când te trezeşti plângând, acest lucru reprezintă o durere suprimată sau o traumă anterioară care iese la suprafaţă. Deja tu simţi că nu mai poţi suprima aceste emoţii. Trebuie să le confrunţi, să le înfrunţi cu capul sus.( vezi ce înseamnă atunci când visezi sânge)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Interpretarea viselor! Ce înseamnă când visezi un om mort?

Ce înseamnă când visezi că plângi. Treci printr-o perioadă de vindecare din viaţa ta

Visul în care nimeni nu te aude că plângi sau nimeni nu răspunde la plânsetele tale reprezintă faptul că te simţi neajutorată. Iar dificultăţile şi frustrările încearcă să comunice, să iasă la suprafaţă. Tu, în viaţa reală, simţi că vorbele tale nu sunt auzite, că cei din jurul tău sunt surzi.

Poate că visul tău încearcă să îţi transmită să fii mai clară, să spui cu voce tare şi să munceşti din greu pentru a-ţi face cunoscut punctul de vedere. Când te visezi plângând sau că eşti cuprinsă de lacrimi, acest lucru semnifică faptul că treci printr-o perioadă de vindecare din viaţa ta. Lacrimile simbolizează compasiune, vindecare emoţională şi o curăţare spirituală. Alternativ, lacrimile indică durere. Visul în care cineva este în lacrimi indică faptul că trebuie să îţi regândeşti acţiunile şi modul în care comportamentul tău îi poate afecta pe cei din jurul tău.
Când vezi o lacrimă în vis, aceasta reprezintă o înţelepciune anterioară pe care ai învăţat-o sau pe care ţi-ai amintit-o.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce înseamnă când visezi că plângi. Este o formă de exprimare a durerii

E clar că interpretarea viselor tratează şi ce înseamnă când visezi că plângi. Dacă tu eşti cea care plânge în vis, atunci cel mai probabil plânsul este o formă de exprimare a durerii. Dacă altcineva plânge în vis, atunci un aspect legat de personajul din visul tău (care poate fi o persoană din viaţa ta) este implicat într-un proces emoţional puternic.Dacă

acesta este cazul visului tău, atunci foloseşte acest personaj care plânge peentru a înţelege mai profund care parte a personalităţii tale trece printr-o schimbare. Lacrimile de tristeţe sunt legate de o pierdere. Iar lacrimile de bucurie sunt legate de câştig şi ar putea indica faptul că ajungi de partea cealaltă a unei etape plină de provocări, este vorba de o tranziţie.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Interpretarea viselor! Ce inseamna când visezi ca auzi muzica

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies