Interpretarea viselor: ce înseamnă când visezi sânge 

Interpretarea viselor: ce înseamnă când visezi sânge 
Interpretarea viselor: ce înseamnă când visezi sânge 

Cei pasionaţi de interpretarea viselor pot afla ce înseamnă când visezi sânge. 

E clar că interpretarea viselor e diversă. Visul cu sânge înseamnă în general o mare pierdere sau un eșec care ori urmează ori s-a petrecut în trecut și te apasă, chiar dacă tu nu-ți dai seama de asta. Sângele închegat în vise poate arăta că o pierdere sau eșec din trecut încă te marchează și că nu reușești să treci peste. Dacă visezi că sângele curge atunci trebuie să fii atent în viitor fiindcă este posibil să suferi o pierdere, materială sau personală.

Dacă sângerezi puternic în vis de obicei este semn rău, dar numai dacă ajungi să crezi 100% că așa este. Mai bine gândește-te la altceva, fii pozitiv și lasă grijile în urmă.( vezi ce înseamnă când visezi când ai murit)

Citeste si: ÎNFRICOŞĂTOR. Ce se întâmplă în creierul tău dacă te uiți în ochii cuiva timp de 10 minute

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Interpretarea viselor. Sângele pe mâini poate însemna că te simți vinovat

Atunci când curge din nas poate fi un semn că urmează să afli o noutate sau să găsești răspuns la unele întrebări care te frământă. Dacă visezi că ești mânjit cu sânge de obicei înseamnă că te simți vinovat de ceva sau ți-e teamă să nu dea vina cineva pe tine.Dacă visezi sânge menstrualatunci cumva subconștientul tău îti dă semne că e timpul să lași grijile deoparte și începe să trăiești viața.

Sângele pe mâini poate însemna că te simți vinovat pentru un anumit lucru și că este momentul să rezolvi situația.

Interpretarea viselor. Sângele pe zăpadă înseamnă că ți-e teamă de un eșec

Aceasta este interpretarea viselor. Visul despre sânge în gură apare de obicei la oamenii care se simt asupriți sau agresati fizic ori verbal. Caută sursa și rezolvă problema! Sângele din cap poate arăta faptul că te temi foarte mult de un accident.

Dacă sângele curge atunci e posibil să auzi de un accident sau internare în spital. Sângele pe zăpadă nu înseamnă ceva periculos, ci faptul că ți-e teamă de un eșec sau o pierdere.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce înseamnă dacă visezi un fost iubit

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies