Interviu cu Anya: "Ma mentin in forma cu sport, odihna si alimentatie sanatoasa"! Afla totul despre cantareata!

Interviu cu Anya:
Interviu cu Anya: "Ma mentin in forma cu sport, odihna si alimentatie sanatoasa"! Afla totul despre cantareata!

Anya are o cariera frumoasa, insa nu uita sa aiba grija de ea atunci cand vine vorba despre sanatate si frumusete.

Cantareata a stat de vorba cu Kfetele.ro si a vorbit despre muzica, planuri de viitor, relatii si secrete de frumusete. Iata ce a iesit!

Cum ai descrie viata ta in acest moment?

Am o viata aglomerata, ma impart intre cariera artistica, viata personala si cea de femeie de afaceri, iar ziua are 24 ore, din care incerc sa dorm macar sapte! Pana acum, viata mi-a adus provocari mari, mi-a determinat motivatia.

Programul haotic aduce multa oboseala, dar satisfactiile sunt pe masura.

Care sunt planurile tale in ceea ce priveste cariera?

Am dezvoltat o frumoasa cariera muzicala, mi-am indeplinit un vis, am muncit si perseverat in acest domeniu si ma multumesc cu avantul pe care mi l-am luat, cu ajutorul oamenilor care au fost in jurul meu. Sunt un spirit creativ, astfel incat pe langa muzica am dezvoltat afacerea care ma reprezinta si care are la baza sanatatea.

Natur House Targu Jiu este centrul de nutritie si dietetica pe care l-am dezvoltat impreuna cu oamenii care au intrat in program si care cred intr-un stil de viata sanatos, echilibrat.

Exista vreun artist international care te inspira? De ce?

In cariera muzicala intotdeauna am gasit-o ca sursa de inspiratie pentru stilul muzical pe Kylie Minogue, pentru ca nu de putine ori mi s-a spus ca timbrul nostru vocal se aseamana si pentru ca detaliile care o fac feminina si o artista desavarsita m-au inspirat in ceea ce priveste partea de fashion.

Ce inseamna muzica pentru tine?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Muzica pentru mine este un fel de iubire mai speciala, care nu vibreaza cu toata lumea la fel. Unii o canta, altii o creeaza si mai sunt aceia care o pot asculta. Dar daca nu tii cont de cei care o asculta, degeaba o mai compui, poate doar pentru sufletul tau.

Muzica inseamna talent, pasiune si dragoste.

Ce a insemnat perioada „Hi-Q” pentru cariera ta?

A fost o perioada din care am invatat foarte multe, atat pentru partea artistica a vietii mele, cat si pentru partea personala.

Ce n-ai accepta niciodata in viata de cuplu?

Nu as accepta minciuna! Cred ca increderea, starea de bine si echilibrul vin din comunicare si implicare, esentiale intr-o relatie!

Cum te mentii in forma?

Odihna, sportul si o alimentatie cat se poate de sanatoasa ma fac sa ma

simt in forma!

Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cred ca stilul meu vestimentar e usor eclectic, imi plac combinatiile.

Daca pe scena apar mai eleganta, in viata privata adopt acest stil doar cand situatia o impune. Nu am dependente vestimentare, motto-ul "Less is more" ma ghideaza.

Care sunt lucrurile care nu iti lipsesc niciodata din geanta?

In geanta mea gasesti mai multe lucruri decat voi avea vreodata nevoie. Nu plec niciodata fara geanta din casa!

Daca ar fi sa privesti in trecut, ce ai vrea sa schimbi?

Nu vreau sa trăiesc cu regrete, asta ar însemna să trăiesc în trecut.

Iar mie viitorul îmi sună bine, indiferent de incercarile prin care voi fi nevoita sa trec.

Ai tinut vreodata dieta? Daca da, in ce a constat?

Înainte sa tin o dieta stiu ca imi doresc sănătate, încredere, ambitie şi răbdare ca să pot duce la îndeplinire obiectivul propus impreuna cu un nutritionist. Incerc sa aplic abstinenta la carbohidrati si grasimile care se depun, fac sport si ma hidratez cu multa apa, evitand sucurile acidulate si colorate artificial.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies