Interviu cu Ema Stoican: “As renunta la aproape orice pentru muzica”! Afla totul despre tanara artista!

Interviu cu Ema Stoican: “As renunta la aproape orice pentru muzica”! Afla totul despre tanara artista!
Interviu cu Ema Stoican: “As renunta la aproape orice pentru muzica”! Afla totul despre tanara artista!

Ema Stoican ia cu asalt industria muzicala din Romania si promite mult. Am stat de vorba cu ea pentru a afla cat mai multe despre tanara artista.

In primul rand, cred ca ar trebui sa te prezinti...de unde vii si incotro te indrepti sau vrei sa ajungi?

Vin din Bucuresti de la Colegiul National de arte Dinu Lipatti, unde studiez muzica. Ma indrept spre cele mai inalte „culmi”ale muzicii, dorinta mea dintotdeauna fiind aceea de a ajunge o cantareata de succes cu o frumoasa cariera muzicala. Am considerat mereu ca e bine sa iti impui obiective, cat mai marete, ca sa le poti atinge si pentru a stii de ce te trezesti in fiecare dimineata.

Sunt constienta ca voi avea foarte mult de muncit, pentru ca nu este suficient sa ai talent.

Cand ti-ai dat seama ca vrei sa faci muzica?

Inca de la varsta de 4 ani mi-am dat seama ca muzica este pentru  mine. Cantam prin casa, la gradinita, in parc, oriunde. Parintii ma auzeau si s-au gandit ca ar fi frumos sa ma ajute sa merg pe acest drum, muzica, si bine au facut.

Intr-un moment in care pe scena showbiz-ului romanesc apar cel putin 5 artisti noi, pe zi, cu ce crezi ca te face sau te va face sa te diferentiezi?

Cred ca fiecare artist are ceva al sau, prin care, mai devreme sau mai tarziu se va evidentia. De exemplu, eu cred ca ma diferentiez de alti artisti prin faptul ca stiu multe elemente ale teoriei muzicii, am un auz muzical dezvoltat si studiez 2 instrumente muzicale.

La ce instrumente canti? E mai usor cu instrumentele sau cu vocea?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cant la violoncel si pian, instrumente pe care le studiez de ani buni si de care sunt indragostita. Insa, pentru mine este mult mai usor si mai placut sa cant cu vocea.

De curand, ai lansat piesa "E razboi"...ce

asteptări ai de la piesa? Te-ai regăsit in ea sau care este motivul pentru care ai ales sa canti aceasta piesa?

Sper ca piesa sa ajunga sa fie cunoscuta de cat mai multi oameni, mai ales ca este si piesa cu care eu am debutat si, cu siguranta, ca va ramane single-ul meu de suflet. Am ales aceasta piesa pentru ca mi-a placut mult refrenul, pe care l-am retinut din prima, si pentru ca este vesela, pozitiva, in ciuda faptului ca am numit-o „E razboi”.

Cum reusesti sa te descurci si cu muzica si cu scoala? La Dinu Lipatti stim ca programul este unul destul de incarcat.

Ma descurc bine pentru ca si la Dinu Lipatti studiez tot muzica. Este putin greu cu programul incarcat, uneori nu stiu unde sa ma impart mai repede, dar pentru ca am intrat in vacanta imi voi dedica majoritatea timpului promovarii piesei mele.

De altfel, cat de curand, voi incepe sa lucrez la o noua piesa, pe care o astept cu nerabdare.

Ce sacrificii ai făcut pana acum pentru muzica si la ce esti dispusa sa renunti de acum inainte pentru muzica?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Atunci

cand vorbim despre muzica, cred ca este impropriu spus sacrificiu,pentru ca ceea ce am ales sa fac, fac din suflet, inainte de toate. La varsta mea e putin mai greu sa gandesc financiar sau in alt mod muzica. Astfel ca, toata energia, o dozez in muzica, repetitii cu dansatorii, studio, studiu muzical, etc. Poate pentru multi asta s-ar numi sacrifiu, insa, pentru mine se numeste perseverenta. As renunta la aproape orice pentru muzica, dar imi doresc sa nu ajung intr-un astfel de punct.

Cum te-au privit colegii după ce ai lansat prima ta piesa?

Colegii si prietenii mei au fost fericiti dupa ce au ascultat prima mea piesa si m-au felicitat pentru rezultatul frumos. Din fericire, relatia dintre noi nu s-a schimbat in niciun fel, ceea ce m-a facut sa-mi dau seama pentru a nu stiu cata oara ca imi sunt prieteni adevarati. Nici eu nu m-am schimbat in vreun fel si sper sa nici nu o fac, decat poate in mai bine.

Nu iti este teama ca ai putea sa ajungi atat de populara incat colegii si prietenii sa inceapă sa te invidieze si sa-i "pierzi"?

Daca ar incepe sa ma invidieze, atunci ar insemna ca nu sunt niste prieteni adevarati. Nu imi este teama ca as putea sa ii pierd deoarece prietenii adevarati nu pot pierduti.

10. Dacă nu ai fi ales sa canti ce altceva ti ar fi plăcut sa faci pe viitor?

Sincera sa fiu chiar nu stiu ce as fi facut. Sa cant imi place cel mai mult si altceva nu as fi ales. Probabil, as fi facut ceva tot in domeniul muzicii.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies