Interviu cu Gabi Ilioiu, producator de film in Los Angeles: “Cred foarte tare in “femeia desteapta” ca si concept”

Interviu cu Gabi Ilioiu, producator de film in Los Angeles: “Cred foarte tare in “femeia desteapta” ca si concept”
Interviu cu Gabi Ilioiu, producator de film in Los Angeles: “Cred foarte tare in “femeia desteapta” ca si concept”

Gabi Ilioiu a reusit sa se remarce in Los Angeles ca producator si sa fie recunoscuta de oamenii din domeniu.

A plecat din Romania pentru a studia productie de film si tv in California. Am reusit sa ii rapim putin timp intre filmari si am realizat un interviu care te va pune pe ganduri, in sensul bun al cuvantului. Te invitam sa o descoperi pe Gabi!

1. Buna, Gabi! Spune-ne cateva cuvinte despre tine. De ce ai plecat din Romania pentru a studia productie de film si tv in California?

Am lucrat in productie si in Romania.

Doar ca acolo am lucrat pentru TV, nu in lumea de filme indie. Apoi am facut marketing si publicitate. Dar productia a fost si a ramas prima mea dragoste. Acum 5 ani am avut un moment in viata mea in care a trebuit sa mi reevaluez un pic prioritatile si lucrurile s au aliniat intr un asa fel, ca am ajuns sa fac un master in productie de film, in Los Angeles.

2. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o pana acum in domeniu?

Cea mai mare provocare cred ca a fost sa vin dintr o lume si o cultura diferita, de la 10 000 de mile departare si sa incep sa “fac pe sefa” intr un loc in care femeia nu e chiar egala cu barbatul.

Sa produci content media si sa fii responsabila pentru un buget, o calitate a produsului finit si siguranta si multumirea oamenilor nu e tocmai usor mereu. Producatorul e un fel de terapeut pentru echipa si actori. La fiecare proiect o sa fie cel putin o situatie mai delicata de care va trebui sa se ocupe. Dar cand proiectul e gata si toata lumea e multumita, restul nici nu mai conteaza.

3. Care sunt sursele tale de inspiratie in ceea ce priveste productia de film?

Sunt momente in care job ul asta poate sa te consume foarte tare si stai si te intrebi daca merita. Dar pe urma vad unul din proiectele la care am lucrat sau un film in cinema, care este impecabil si care ma face sa traiesc fiecare secunda cu cea mai mare emotie si sa fiu complet fascinata si fermecata.

Si mi dau seama ca da, merita tot ce fac si ca la un momentdat si filmele mele o sa umple sali intregi de cinematograf si o sa inspire. Si asta ma face sa merg mai departe.

4. Esti o romanca la Hollywood. Cum esti perceputa de oamenii cu care lucrezi?

Romanii sunt bine vazuti in Hollywood. Sunt foarte multi romani care sunt aici de multi ani si sunt recunoscuti ca super profesionisti.


Cel mai important lucru pentru mine in meseria asta este sa mi fac job ul bine si sa fiu respectata. Am avut cateva episoade destul de “interesante” in care am fost tratata cu cea mai mare lipsa de respect si consideratie, dar in acelasi timp am ajuns sa demonstrez ce pot si sa imi castig respectul pentru ce fac. Este atat de multa competitie, dar in acelasi timp este o lume atat de mica, incat cea mai mica greseala conteaza.
Iar cand esti bun, toata lumea o sa stie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

5. Ce ai invatat din toata experienta pe care ai avut-o in Statele Unite pana acum?

Am invatat ca daca muncesti mult si dai tot ce poti, este imposibil sa nu reusesti ce ti propui. Nu o sa fie usor, si cu siguranta nu o sa se intample peste noapte, dar cu un pic de disciplina si multe ore nedormite, orice e posibil J

6. Daca ar fi sa dai timpul inapoi, ai schimba ceva?

As fi plecat din Romania mai repede hahaha. Sincer, sunt extrem de recunoscatoare pentru absolut toate experientele si momentele mai bune si mai rele din viata mea. Nu as fi cine sunt acum si nu as vedea lumea si viata cu ochii cu care ii vad acum, daca as schimba ceva in trecutul meu.
Asa ca am sa zic nu, nu as schimba nimic.

7. Dar planuri de viitor? Ce iti propui pentru perioada urmatoare? Ai proiecte noi?

Imi propun sa muncesc si mai mult, pentru proiecte si mai mari. Am un proiect pe care vreau sa il aduc in Romania. Un film cu actori cunoscuti  si cu o poveste foarte frumoasa. Dar suntem suntem inca in faza de dezvoltare. Ar fi o experienta chiar frumoasa. Sa ma intorc in Romania sa filmez.

8. Pentru ca presupunem ca ai o viata agitata, vrem sa stim cum te mentii in forma?

Am o viata in etape. Etape super agitate in care dorm 4-5 ore pe noapte timp de o luna-doua, apoi perioade de pauza. Fac yoga cand am timp si ies la hike uri. LA ul e un oras care are multe de oferit din punctul asta de vedere si prefer miscarea in aer liber, salilor de fitness.

9. Care sunt felurile tale de mancare preferate?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu cred ca mai am o mancare preferata. Mananc mult diferit aici fata de Romania. Multe salate si am redus destul de mult carnea. Dar am zile cand imi lipseste bucataria romaneasca. Saptamana trecuta, nu stiu de ce, dar mi s a facut o pofta maxima de merdenele, asa dintr-o data.

10. Care sunt lucrurile care nu iti lipsesc niciodata din geanta?

Un carnetel pentru notite si un creion mecanic. Ochelarii de soare. Telefonul, cu o baterie suplimentara. Vorbesc mult la telefon. Prea mult uneori.

11. Scriai pe pagina ta de Facebook un indemn pentru toate femeile: "Be free. Be fearless. Be true. Be happy. Be kind. Be love. Be WOMAN!". Ce inseamna pentru tine sa fii femeie?

E un full time job! Inseamna atat de multe lucruri la un loc si in acelasi timp un singur lucru esential: sa te simti bine in pielea ta! Stiu ca suna a cliché dar e atat de important sa stii sa zambesti si sa fii fericit. Orice om in lumea asta isi datoreaza sie insusi sa fie in primul rand fericit. Si restul vine de la sine!

12. Ai un mesaj pentru tinerele care ar vrea sa-ti calce pe urme? Ce le-ai sfatui?

Cred foarte tare in “femeia desteapta” ca si concept. Nu este usor si e nevoie de timp si munca. Dar odata ce ai ajuns sa fii recunoscuta pentru ceea ce faci si cine esti, the sky is the limit! Cel mai bun sfat este sa crezi in ce faci si sa ti iubesti cu disperate job u. Sa ai respect pentru cei din jur si sa iesi din comfort zone. Nimic nu se intampla acolo, si exista femei cu un potential incredibil, dar care nu au incredere in ce pot sa faca, fara sa depina de nimeni altcineva. Trebuie doar sa crezi ca poti. Orice. Si jumatate din treaba e deja facuta!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies