Interviu cu Lariss: "Pot spune ca visele devin realitate"! Afla totul despre talentata artista!

Interviu cu Lariss:
Interviu cu Lariss: "Pot spune ca visele devin realitate"! Afla totul despre talentata artista!

Lariss a luat cu asalt piata muzicala cu superhitul "Dale Papi" si nu are de gand sa se opreasca aici.

 

In pauzele dintre repetitii, am stat de vorba cu Lariss si am aflat tot felul de lucruri interesante despre ea. Nu crede ca ar fi putut sa faca altceva in afara de muzica si are cateva trucuri bune pentru a se mentine in forma in fiecare zi. Te invitam sa citesti interviul.
1. Ce a insemnat pentru tine trecerea de la backing vocals la lead singer?
Am stiut dintotdeauna ca nu voi ramane sa cant in backing vocals.
Insa, cei patru ani petrecuti cantand in backing, mi-au pregatit terenul. In toata aceasta perioada, nu doar ca am cantat cu Paula Seling, un artist in adevaratul sens al cuvantului, ci am absolvit si Conservatorul si am mers prin diferite studiouri de productie muzicala. Totul a venit de la sine, dupa ce am invatat cam cum sta treaba in industria muzicala, am simtit ca a venit momentul meu.
2.
Cum iti vedeai cariera inainte de "Dale Papi" si cum ti-o vezi acum?
Single-ul “Dale Papi” a fost pregatit timp de un an. Nu am vrut sa apar pur si simplu in muzica cu o piesa care se va pierde printre altele. Am petrecut ceva vreme in studio tocmai din dorinta de a lansa un single ce va avea succes. Am simtit ca “Dale Papi” va prinde.
Cariera de dinainte de primul meu single a fost una mai linistita, pregatitoare as putea spune. Totul s-a intamplat repede si recunosc ca am fost luata prin surprindere, dar, atunci cand e vorba de lucruri pozitive si bune, nu pot decat sa ma bucur, chiar foarte mult.
3. Cu ce artist din Romania ti-ar placea sa colaborezi? Dar international?
Sunt multi artisti pe care ii respect pentru muzica pe care o fac, dar fara sa stau prea mult pe ganduri, ti-i zic pe cei care-mi trec acum
prin minte. Din Romania, mi-ar placea sa colaborez cu Shift, Connect-R si Grasu XXL. Cat despre artistii internationali, ar fi foarte tare sa colaborez cu Rihanna, Damian Marley si Snoop Dogg.
4. Ce ne pregatesti pe plan muzical in viitor?
Curand, foarte curand voi filma un nou clip si voi lansa viitorul meu single, care va avea influente tribale.
Atat pot spune. Pe langa asta, petrec mult timp in studio, la Midiots, unde fac piese pentru mai multi artisti de top din Romania.
5. Daca nu ai fi facut muzica, ce ai fi facut altceva?
E o intrebare dificila pentru mine, nu de alta, dar eu de mica am stiut ca asta vreau sa fac, chiar de la varsta de patru ani, cand am primit de ziua mea o orga.
Apoi au urmat multe cursuri de vioara si pian. Sa spunem totusi ca daca nu as fi cantat, cred ca as fi fost profesoara de muzica.
6. Esti o femeie foarte sexy. Cum reusesti sa iti mentii look-ul impecabil?
Multumesc! Eu sunt o persoana foarte activa si energica si mai tot timpul cu zambetul pe buze.
Cred ca ajuta faptul ca esti optimist si pozitiv. Evident, am grija de aspectul meu fizic prin mici trucuri, de genul nu adorm niciodata fara ma demachiez si din cand in cand mai folosesc crema anticelulitica cu ardei iute.
7. Care sunt cele trei lucruri care nu iti lipsesc niciodata din geanta?
Portofelul trebuie sa fie intotdeauna cu mine, cat si incarcatorul, imediat termin bateria la telefon si ochelarii de soare.
8. Care este placerea ta vinovata in ceea ce priveste mancarea?
Imi place la nebunie cascavalul afumat. Pot sa mananc la orice ora din zi si din noapte.
9. Cum iti descrii stilul vestimentar? Ai branduri favorite?
Sunt destul de nonconformista. Ma imbrac si in functie de evenimentul la care merg, dar cel mai bine ma simt in haine casual chic.
10. Am vazut ca ai sarit recent cu parasuta. Iti plac sporturile extreme?
Da, chiar foarte mult. E ciudat cum in fata unor sporturi extreme simt cum ma invadeaza curajul si nu mi-e frica deloc. Cu parasuta a fost foarte tare, e o experienta pe care cu siguranta o voi repeta. Oricum, imi mai doresc sa fac scufundari si ski nautic.
11. Ce sfaturi ai pentru tinerele care vor sa urmeze o cariera in muzica?
Chiar pot spune ca visele devin realitate. Cand eram mica si ma intrebau diferite rude sau educatoarele ce vreau sa ma fac, eu spuneam cantareata. Visul meu s-a indeplinit. Important e sa crezi in tine si in talentul tau si chiar daca drumul pare anevoios la inceput, nu degeaba zicala spune ca “soarele va iesi si pe strada ta”.

In pauzele dintre repetitii, am stat de vorba cu Lariss si am aflat tot felul de lucruri interesante despre ea. Nu crede ca ar fi putut sa faca altceva in afara de muzica si are cateva trucuri bune pentru a se mentine in forma in fiecare zi. Te invitam sa citesti interviul.

1. Ce a insemnat pentru tine trecerea de la backing vocals la lead singer?

Am stiut dintotdeauna ca nu voi ramane sa cant in backing vocals. Insa, cei patru ani petrecuti cantand in backing, mi-au pregatit terenul. In toata aceasta perioada, nu doar ca am cantat cu Paula Seling, un artist in adevaratul sens al cuvantului, ci am absolvit si Conservatorul si am mers prin diferite studiouri de productie muzicala. Totul a venit de la sine, dupa ce am invatat cam cum sta treaba in industria muzicala, am simtit ca a venit momentul meu.

2. Cum iti vedeai cariera inainte de "Dale Papi" si cum ti-o vezi acum?

Single-ul “Dale Papi” a fost pregatit timp de un an. Nu am vrut sa apar pur si simplu in muzica cu o piesa care se va pierde printre altele. Am petrecut ceva vreme in studio tocmai din dorinta de a lansa un single ce va avea succes. Am simtit ca “Dale Papi” va prinde. Cariera de dinainte de primul meu single a fost una mai linistita, pregatitoare as putea spune. Totul s-a intamplat repede si recunosc ca am fost luata prin surprindere, dar, atunci cand e vorba de lucruri pozitive si bune, nu pot decat sa ma bucur, chiar foarte mult.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



3. Cu ce artist din Romania ti-ar placea sa colaborezi? Dar international?


Sunt multi artisti pe care ii respect pentru muzica pe care o fac, dar fara sa stau prea mult pe ganduri, ti-i zic pe cei care-mi trec acum prin minte. Din Romania, mi-ar placea sa colaborez cu Shift, Connect-R si Grasu XXL. Cat despre artistii internationali, ar fi foarte tare sa colaborez cu Rihanna, Damian Marley si Snoop Dogg. 

4. Ce ne pregatesti pe plan muzical in viitor?

Curand, foarte curand voi filma un nou clip si voi lansa viitorul meu single, care va avea influente tribale. Atat pot spune. Pe langa asta, petrec mult timp in studio, la Midiots, unde fac piese pentru mai multi artisti de top din Romania.



5. Daca nu ai fi facut muzica, ce ai fi facut altceva?

E o intrebare dificila pentru mine, nu de alta, dar eu de mica am stiut ca asta vreau sa fac, chiar de la varsta de patru ani, cand am primit de ziua mea o orga. Apoi au urmat multe cursuri de vioara si pian. Sa spunem totusi ca daca nu as fi cantat, cred ca as fi fost profesoara de muzica.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies