Interviu cu Miss Mary: “Baietii ar trebui sa fie adevarati gentlemeni in preajma fetelor”! Afla-i si secretele de frumusete!

Interviu cu Miss Mary: “Baietii ar trebui sa fie adevarati gentlemeni in preajma fetelor”! Afla-i si secretele de frumusete!
Interviu cu Miss Mary: “Baietii ar trebui sa fie adevarati gentlemeni in preajma fetelor”! Afla-i si secretele de frumusete!

Miss Mary a avut o vara agitate in care s-a pregatit pentru Bacalaureat si pentru admitere. Am reusit sa stam de vorba cu ea si iata ce am aflat.

1. Vrem sa stim ce a mai facut Miss Mary in ultima perioada!

Miss Mary s-a pregatit pentru Bacalaureat si pentru admitere in aceasta perioada! A fost o vara pierduta, ca sa zic asa, pentru mine, pentru ca am stat mai mult acasa si am invatat. Am fost doar cateva zile la mare si la bunici. Dar pregatesc numeroase surprize pentru urmatoarea perioada si vreau sa revin in forta, mai ales ca am absentat cateva luni.

2. Piesele tale te reprezinta? Care este cea in care te regasesti cel mai mult?

Cred ca cel mai important pentru un artist este sa cante piesele in care se regaseste. Piesele mele au avut mereu un aport adus din partea mea, dar cea in care ma regasesc cel mai mult este ‘’Lacrimi din stilou’’, poate si pentru ca m-am implicat mai mult in compozitie.

3. Ai un model in muzica romaneasca? Iti doresti sa colaborezi cu cineva anume?

Sincer, nu prea ascult muzica romaneasca. Gusturile mele muzicale sunt variate, dar in general ascult destul de rar ce e la radio. Pot spune ca imi place mult  atitudinea Antoniei, stilul Innei si vocea Luciei. Colaborarile sunt mereu binevenite, intotdeauna munca in echipa duce la un rezultat si mai bun si sunt dispusa oricand sa colaborez cu alti artisti.

4. Care este artistul tau favorit din toate timpurile?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu pot alege unul. Cand eram mica o adoram pe Shakira, cu timpul au inceput sa imi placa foarte mult Beyonce, Pink si Rihanna, acum insa pot spune ca am cate un artist preferat din fiecare gen muzical.

In topul preferintelor mele se afla John Mayer, Noora Noor, Amy Winehouse, Sam Smith etc.

5. Care sunt cele trei lucruri care nu iti lipsesc niciodata din geanta?

Telefonul (bineinteles:), balsamul de buze si parfumul meu preferat in varianta mini (sunt obsedata de el).

6. La ce trucuri de frumusete apelezi?

Nu pot spune ca apelez foarte des la trucuri de infrumusetare.

Ma demachiez in fiecare zi, ma spal pe maini sau am mereu la mine dezinfectant, pentru ca urasc sa imi pun mainile pe fata cand sunt murdare, imi hidratez tenul cu produse cat mai naturale posibil. Folosesc o masca o data pe saptamana facuta din ingrediente naturale: miere, ulei de cocos, suc de lamaie, si tot o data pe saptamana imi exfoliez pielea cu ajutorul unei periute speciale. Si folosesc foarte des crema de galbenele, aproape pentru orice: piele uscata, hidratarea buzelor, a tenului,atenuarea cicatricilor.
E un fel de crema-minune pentru mine!

7. La ce nu ai renunta niciodata?

La familie,mai mult ca sigur.Sunt o familista convinsa si nimic nu ma afecteaza mai tare ca atunci cand un membru al familiei are o problema.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

8.

Daca ar fi sa dai timpul inapoi ai face tot muzica?

Cu siguranta. Muzica este chemarea mea, este meseria, sa-i spunem asa, cu care ma simt cel mai bine. Sunt o fire creativa si libertina si nu cred ca mi s-ar fi potrivit altceva.

9. Care este cea mai mare placere culinara vinovata a ta?

Placerile mele culinare sunt muuulte si aproape zilnice. Asta pentru ca in general nu ma abtin de la a manca ceva anume, din simplul motiv ca nu ma ingras, orice as manca. Asa ca,ori de cate ori am o anumita pofta, mi-o satisfac. Asta nu inseamna ca nu mananc sanatos. Imi plac la nebunie legumele, pestele, fructele, sucurile natural si incerc sa le consum zilnic. O placere vinovata a mea ar fi sarmalele facute de bunica mea. As putea manca incontinuu si tot nu m-as satura.

10. Ce calitati trebuie sa aiba barbatul langa care ti-ar placea sa-ti petreci restul vietii?

Sunt o fire care apreciaza enorm simtul umorului (eu insami fiind genul de persoana care glumeste la orice ora din zi si din noapte).De asemenea, am fost invatata de mica sa fiu foarte politicoasa si sunt mereu atenta la manierele mele. Asa ca baietii, cu atat mai mult, ar trebui sa se dovedeasca adevarati gentlemeni  in preajma fetelor.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies