Interviu cu Nevada: “Detest sa fiu rea, sa mint si sa fiu ingamfata”! Afla totul despre tanara artista!

Interviu cu Nevada: “Detest sa fiu rea, sa mint si sa fiu ingamfata”! Afla totul despre tanara artista!
Interviu cu Nevada: “Detest sa fiu rea, sa mint si sa fiu ingamfata”! Afla totul despre tanara artista!

Nevada este o adolescenta de 14 ani, nascuta si crescuta in Las Vegas, insa stabilita in Romania impreuna cu familia. Afla totul despre ea intr-un superinterviu pentru Kfetele.ro.

1. Cine este Nevada Boesian?

Nevada este o adolescenta de 14 ani, nascuta si crescuta in Las Vegas, pana nu demult cand m-am mutat in Romania, impreuna cu familia mea, pentru a studia la Dinu Lipatti, actoria, dar si muzica. Am venit aici, in tara natala a familiei mele, in urma cu doi ani si, odata cu venirea mea, m-am lansat si pe scena muzicii romanesti.

:)

2. De ce ai primit acest nume? Are legatura cu statul Nevada?

Patintii mei mi-au povestit ca le-a fost destul de greu sa-mi aleaga numele ...au cumparat o carte cu nume si au selectat pana cand au ajuns la Nevada, apoi au inchis cartea si au decis! Este un nume rar, chiar si in America!

Chiar si acolo fiind, multi spun, wow... cool name...

3.

Cred ca te numeri printre putinii romani care au renuntat la State pentru Romania...ce te-a facut sa iei aceasta decizie?

Prima mea cetatenie este cea americana. Fiindca parintii mei sunt de origine romana, automat, am primit si cetatenie romana. Oricum, in casa noastra s-a  vorbit si se vorbeste limba romana, motiv pentru care si eu vorbesc si scriu foarte bine romaneste. In plus, atunci cand suntem in America, petrecem destul de mult timp in comunitatea romaneasca.

Nu am renuntat la America si nici nu as avea cum... avem acolo casa si multi oameni dragi.... doar ca, in aceasta perioada, traim in Romania unde avem casa noastra, intr-o zona frumoasa a Bucurestiului. Aici este si o mare parte a familiei noastre. Am crescut si am fost la scoala atat in America, cat si in Romania. Am venit in Romania in fiecare vacanta. Imi place la fel de mult in ambele parti!

In vara anului 2012, fiind in vacanta aici, mi-am lansat piesa mea de debut si, intorcandu-ma in Las Vegas, am fost

continuu cu gandul la muzica! Acolo am continuat cu lectiile de canto si pian. Dupa terminarea clasei a opta am facut consiliu de familie si le-am spus parintilor ca mi-asi dori sa incep liceul la Bucuresti... Si...iata-ma! J

4. Muzica sau actorie? De ce?

Evident ca inainte de a lua decizia de merge la scoala in Romania, ne-am interesat unde si cum ar fi cel mai bine sa studiez.

Am hotarat sa alegem Dinu Lipatti, la clasa de actorie, fiindca muzica oricum o studiez!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

5. Mancare romaneasca sau americana?

Pentru noi mancarea este la fel de buna oriunde suntem..Mancam atat mancare romaneasca, cat si americana...Oricum,

nici in Romania, si nici in America nu se mananca doar mancarea traditionala, nu? De cand ma stiu, la noi in familie s-a tinut, cu drag, cont de sarbatorile si traditiile romanesti.

6. De ce iti este dor cel mai tare cand te gandesti la Las Vegas?

Sincera sa fiu am o lista cam lunga de „doruri”, mi-ar luat ceva sa le enumar.

 Cand stau mai mult de un an pe aici incepe dorul ... de toate si de toti. Totusi, este vorba de mai bine de 12 ani de viata. Amuzant este ca si atunci cand sunt in Las Vegas ma iau dorurile de Romania.

7. Ce planuri muzicale ai? Ti-ai impus vreun obiectiv cu deadline?

Planuri?! Cred ca e mult spus planuri. Atunci cand faci ceva cu suflet si din suflet, lucrurile ei evenimentele vin si se desfasoara firesc. Atunci cand trebuie, atat cat trebuie si cum trebuie. Eu depun toate eforturile necesare ca ele sa se desfasoare frumos. In prezent, lucrez la noua mea piesa, care imi doresc sa fie gata pana la sfarsitul lunii septembrie!

8. Ce ne poti spune despre" Galela"?

„Galela” este piesa care am lansat-o in iulie 2015, piesa la care am lucrat cu sufletul impreuna cu echipa de la" Lanoy Production". Sunt foarte multumita de ea, imi da o stare de bine si sper ca si cei care o asculta simt acest lucru.

9. Cine este pentru tine Galela?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cand pronunt „Galela” ma gandesc atat la prezent, cat si la viitor si simt fericire!

Ma gandesc cu acelasi drag ca atunci cand imi zboara gandul la Las Vegas!

10. Este mai greu sa fii adolescent in State sau in Romania?

Sa fii adolescent in America este cam greu, la modul ca nu prea ai voie sa faci nimic... Acolo esti restrictionat pana la 21 de ani.  I n Europa este mult mai lejer!

11. Trei lucruri la care nu ai renunta niciodata...

- Familia, muzica si scoala, personalitatea

12. Trei lucruri pe care detesti sa le faci?

Sa fiu rea, sa mint si sa fiu ingamfata.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies