Interviu exclusiv cu Mira: “Atitudinea este esentiala, ce vrei sa transmiti, completeaza felul in care arati”! Afla totul despre artista!

Interviu exclusiv cu Mira: “Atitudinea este esentiala, ce vrei sa transmiti, completeaza felul in care arati”! Afla totul despre artista!
Interviu exclusiv cu Mira: “Atitudinea este esentiala, ce vrei sa transmiti, completeaza felul in care arati”! Afla totul despre artista!

Pe Mira o stii de la “Vocea Romaniei”, unde a reusit sa surprinda prin vocea buna si prin prezenta scenic deosebita. Acum are o cariera solo promitatoare.

Intr-o pauza de repetitii am stat de vorba cu artista si am aflat cum i-a schimbat concursul de talent viata, ce crede despre Inna dar si cateva trucuri de frumusete.

1. Publicul te cunoaste datorita participarii la emisiunea “Vocea Romaniei”. Ce a insemnat pentru tine acesta experienta?
Participarea la Vocea Romaniei m-a ajutat foarte mult si a reprezentat o mare rampa de lansare in cariera mea.

Recomand tuturor celor care isi doresc sa cante sa participe la emisiuni de acest gen pentru a-si da seama de ceea ce pot.

2. Cum ti s-au parut antrenorii? Daca ar fi sa poti da timpul inapoi, ai face o alta alegere?
Antrenorii, la fel cum ii stiau si oamenii din spatele televizorului, sunt niste oameni de la care ai atâtea de învăţat! Sincer, nu m-am gândit daca as fi ales pe altcineva.

Eu si atunci daca puteam, i-as fi ales pe toţi:)

3. Ai colaborat cu Allexinno si Zhao.  Cu ce alti artisti de la noi ai mai colabora? Dar de afara?
Colaborări as face cu mulţi artisti, ii urmaresc si ii apreciez pe foarte multi, dar mi-ar plăcea o colaborare cu INNA, care este si colega mea, dar si cu Marius Moga, antrenorul meu de la Vocea Romaniei.

Din strainatate, cred ca mi-ar placea cu Jason Derulo.

4. Spuneai intr-un interviu ca o admiri pe Inna. De ce?
O admir din foarte multe puncte de vedere, as putea spune ca reprezintă un model. Ea a demonstrat ca daca iti doresti ceva cu adevărat, indiferent cat este de greu, poti sa iti indeplinesti visul: cu munca, rabdare, ambitie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

5. Cum te vezi peste 5 ani? Ce crezi ca va ramane neschimbat in viata ta, si ce va fi diferit?
Peste 5 ani... Sper ca piesele mele sa se audă pe toate radiourile si sa vad cum lumea le fredoneaza si le trăieşte.

Neschimbate in viata mea vor rămâne modestia si simplitatea pe care le-am luat-o exemplu de la mama mea.

6. Care este visul tau cel mai mare in ceea ce priveste cariera?
Cel mai mare vis al meu este sa concertez in fata a sute de mii de oameni si sa ii aud fredonand cu mine. Asta este clar cel mai mare!

7.

Ce crezi ca te diferentiaza de celelalte artiste din Romania? Care ar fi atuul tau?
Mi-este greu sa spun care este atuul meu, dar incerc de fiecare data sa fiu eu pe scena, ca publicul sa ma descopere asa cum sunt. Cand esti sincer pe scena si in viata de zi cu zi…Cred ca acesta este un atu J

8. Cum este sa fii colega cu Inna si Antonia? Cum ti se par?
Este foarte tare! Niciodată nu m-am gândit ca o sa ajung sa fiu colega si prietena cu

ele si pot spune ca sunt niste fete de nota 10. Ma bucur enorm ca le cunosc, fur meserie de la ele J Sunt doua artiste mari si sunt recunoscatoare ca invat de la cei mai buni.

9. Cat de important este felul in care arati, atunci cand esti artist?
Aspectul fizic este foarte important, cu siguranta! Dar nu este neaparat cel mai important, ci atitudinea este esentiala, ce vrei sa transmiti, completeaza felul in care arati.

10. Tu ce faci pentru a te mentine in forma? Ai tinut vreodata o dieta?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Absolut niciodata! J Mananc orice, la orice ora… Dar nu foarte mult. Putin si des. Eu chiar mi-as dori sa ma ingras putin! J

11. Ce stil vestimentar abordezi?  Iti alegi singura tinutele de scena?

De cele mai multe ori obişnuiesc sa ma îmbrac casual sau elegant alteori. Ţinutele de scena le aleg eu, de cele mai multe ori.

12. Ce sfat ai pentru cei care viseaza sa ajunga artisti?

Nu pot da sfaturi, si eu la randul meu sunt la inceput de drum. Dar eu cred ca este important sa iti urmezi visul, sa crezi in el! Munceste si vei reusi!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies