Întoarcere din vacanță cu peripeții pentru Culiță Sterp și soția lui! Ce s-a întâmplat cu cei doi? "V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți!”

Întoarcere din vacanță cu peripeții pentru Culiță Sterp și soția lui! Ce s-a întâmplat cu cei doi?
Întoarcere din vacanță cu peripeții pentru Culiță Sterp și soția lui! Ce s-a întâmplat cu cei doi? "V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți!”

Culiță Sterp a plecat recent într-o vacanță, doar cu soția lui, însă la întoarcere au întâmpinat ceva probleme.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, având o frumoasă familie alături de soția sa, Daniela Iliescu, și fiul lor, Milan. Recent, cei doi au fost împreună într-o vacanță, fără fiul lor Milan, iar ieri era planificată întoarcerea lor în țară.

Cu toate acestea, odată ajunși în aeroport, au întâmpinat peripeții care nu le-au mai permis să plece. 

Cu ce probleme s-au confruntat Culiță Sterp și soția lui, la întoarcerea din vacanță?

Citește și: Getuța Sterp a arătat ce achiziție a făcut mama Geta de la târg: „Nu-mi vine să cred că a mers și ea să cumpere ceva. Nu cumpără în veci nimic!”

Citește și: Pe durata zilelor de weekend, Geta Sterp va merge în târg. Ce își dorește să vândă acolo, sora lui Culiță Sterp? „Vă așteptăm cu drag acolo!"

Chiar în momentul în care se aflau în aeroport, pentru a se întoarce în țară, Culiță Sterp a postat pe pagina sa de Instagram, la Story, faptul că au întâmpinat o problemă, el și soția lui. Acesta și-a lăsat urmăritorii să aleagă varianta corectă din sondajul făcut de el, pentru a putea ghici motivul pentru care nu au reușit să se urce în avion.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

“V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți… ”, a spus acesta. “ Adică e vina mea sau cum? ”, a completat Daniela Iliescu, soția lui. “ Nu e vina ta, nu, nu… ”, a răspuns artistul, fiind vizibil ironic. “Eu am mers cât am putut de… bine.”, a spus Daniela, râzând. “ Da, da, da… nu, ați văzut că… Ați văzut că stăm în aeroport de vreo… 2 ore stăm pe aici… ”,

a explicat acesta. “ Ați văzut că se lucrează pe Valea Oltului? ”, a glumit soția lui Culiță Sterp. “ Deci aveți trei variante: a. Am pierdut avionul, b. Nu era nimeni la check-în și… c. Nu ne-au luat bagajele. ”, a încheiat artistul.

La scurt timp, artistul a revenit cu alt Story, acolo unde a explicat care este situația și problema cu care se confruntă, dar și cum au reușit să găsească o soluție de ultim moment.

Da, ați ghicit. Toate trei variantele sunt adevărate. Am pierdut avionul, nu ne-au mai luat bagajele și nici nu era nimeni la check-în… ”, a explicat Culiță. “ Poate ne mai luau, dar nu era nimeni… dar am luat alt bilet, peste… mai avem de stat 2 ore… ”, a completat soția lui. “ Da, dar ai plătit de 10 ori prețul… pe el nu mai zici?! ”,

a spus sincer artistul. “ Primul l-am primit, al doilea l-am plătit! ”, a glumit Daniela Iliescu. “ Asta e! ”, a încheiat acesta.

Citește și: Dan Negru, mesaj de Sf. Parascheva: „Rescunosc, sunt un pupător de moaște.” Ce le transmite prezentatorul credincioșilor care se află acum la Iași- kanald.ro

Citește și: Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul- stirilekanald.ro

În ultimul Story postat de artist, acesta era deja urcat într-un avion, alături de Daniela, soția lui, iar deși era altul și nu cel inițial, ruta lui cu siguranță nu era spre România, dar fiind faptul că a menționat la final că urmează să arate unde merg.

Până la urmă… m-a ajutat Dumnezeu și l-am prins, dar nu ăla care trebuia să-l prindem… pe care… trebuia să-l prindem, altul, nu? ”, a punctat Culiță Sterp. “ Sperăm să ajungem… ”, a completat soția lui. “ Am luat altul mai mare… dar să vedeți unde mergem...", a încheiat râzând, artistul.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Pe durata zilelor de weekend, Geta Sterp va merge în târg. Ce își dorește să vândă acolo, sora lui Culiță Sterp? „Vă așteptăm cu drag acolo!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

“Merge într-un picior” Fiica Savetei Bogdan, la un pas de complicații grave după o pedichiură nereușită. Cătălina, operată de urgență

Ce categorie de femei se vor bucura de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Kiprianos, noul concurent din Casa iubirii, accident cumplit la finalul Galei! Aflați ce a pățit tânărul, dar și cum își va ispăși Robi pedeapsa primită, luni, 14 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire


Cookies