„Întotdeauna se scoală, vine lângă mine și mă pupă în permanență! Am o vârstă, dar lupt cu toate forțele!” Cine are grijă de Aurel Pădureanu, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață?

„Întotdeauna se scoală, vine lângă mine și mă pupă în permanență! Am o vârstă, dar lupt cu toate forțele!” Cine are grijă de Aurel Pădureanu, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață?
„Întotdeauna se scoală, vine lângă mine și mă pupă în permanență! Am o vârstă, dar lupt cu toate forțele!” Cine are grijă de Aurel Pădureanu, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață?

Aurel Pădureanu a dezvăluit cu cine locuiește, la trei ani de la decesul soției sale, Cornelia Catanga.

Au trecut aproape trei ani de când Cornelia Catanga s-a stins din viață, lăsând în urma sa o durere de nedescris, atât în inima publicului, cât și a familiei sale. Soțul său, Aurel Pădureanu a fost profund afectat de decesul soției sale. La aproape trei ani de la trecerea în neființă a mamei copilului său, artistul a dezvăluit în grija cui a rămas de când aceasta s-a stins din viață.

Aurel Pădureanu locuiește cu fiul său, la aproape trei ani de la decesul Corneliei Catanga

Citește și: „N-a dormit până la ora 8 dimineața!” Ce s-a întâmplat cu fiul lui Aurel Pădureanu, la doi ani de la pierderea mamei sale

Cine are grijă de Aurel Pădureanu, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață
Aurel Pădureanu și fiul său [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mie îmi este foarte greu. Nu pot să stau în casă, am stări de panică.” Aurel Pădureanu, distrus de dorul soției sale! Artistul împlinește astăzi 73 de ani și suferă enorm după Cornelia Catanga

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aurel Pădureanu are o relație extrem de apropiată cu fiul său. Cei doi bărbați s-au avut unul pe altul în această perioadă grea, tânărul având în permanență grijă de tatăl său. La rândul său, artistul este hotărât să fie în putere cât mai mult timp pentru a rămâne alături de băiatul său.

El întotdeauna se scoală, vine lângă mine și mă pupă în permanență! Tot timpul îmi spune: „Ai rămas doar tu, nu mai am pe nimeni! S-a dus mama mea, dar tu ai rămas ajutorul meu.

Dacă s-ar întâmpla ceva și cu tine, eu nu mai am pe nimeni! Nu îl mai am decât pe Dumnezeu, dar tu ești ajutorul meu!”. El pune o mare bază în mine. Am și eu o vârstă! Cornelia avea 63 de ani, eu eram mai mare ca ea cu 7 ani. Am o vârstă, dar lupt cu toate forțele! Mă rog la Dumnezeu și chiar mă duc mereu la biserică și mă rog ca să fiu aproape de copilul meu !”, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru  ego.ro

Nora lui Adrian Pădureanu, un adevărat sprijin pentru artist

Cine are grijă de Aurel Pădureanu, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și fiul lor [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De când regretata Cornelia Catanga s-a stins din viață, nu numai fiul său a avut grijă de Adrian Pădureanu, ci și nora acestuia, care s-a mutat din New York pentru a putea fi alături de soțul și socrul său.

Fără discuție! (n.r. fiul lui îl îngrijește dacă intervin problemele de sănătate). O am și pe nora mea, care este nemaipomenită! În permanență ne calcă, ea ne aranjează! El este însurat cu o fată care s-a născut la New York.

După moartea Corneliei ea a rămas la noi și ne-a îngrijit, absolut! Așa este! (n.r. Cornelia a lucrat prin ea pentru ca el să fie lăsat pe mâini bune). ”, a mai spus soțul regretatei artiste, pentru aceeași sursă. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Nu mai dau bani la cerșetori! Am donat bani, dar îi donez acolo unde știu eu.” Mihai Bendeac, întâmplare neașteptată cu un om al străzii! Ce s-a întâmplat când nu a vrut să-i dea bani?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies