„Între noi relația s-a stricat rău de tot! Dacă am făcut o greșeală mare din viața mea politică, asta a fost.” Petre Roman, despre relația pe care o are cu Ion Iliescu. Ce regretă fostul premier?

„Între noi relația s-a stricat rău de tot! Dacă am făcut o greșeală mare din viața mea politică, asta a fost.” Petre Roman, despre relația pe care o are cu Ion Iliescu. Ce regretă fostul premier?
„Între noi relația s-a stricat rău de tot! Dacă am făcut o greșeală mare din viața mea politică, asta a fost.” Petre Roman, despre relația pe care o are cu Ion Iliescu. Ce regretă fostul premier?

Petre Roman a făcut dezvăluiri neștiute despre cariera sa politică.

Petre Roman este unul dintre cei mai importanți oameni din România, cu un rol foarte puternic în istoria acestei țări. Tatăl Oanei Roman a fost cel de-al 53-lea prim-ministru al României între 1989 și 1991, imediat după Revoluția din `89, contribuind semnificativ la efortul pe care România l-a depus în acea perioadă de a trece de la comunism la democrație.

Perioada în care s-a desfășurat mandatul lui Petre Roman ca premier este marcată de numeroase evenimente istorice, unele dintre ele fiind și în ziua de astăzi cuprinse de mister.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Adrian Artene, Petre Roman a vorbit deschis despre cariera sa politică și deciziile greșite pe care le-a luat de-a lungul timpului.

Care este cel mai mare regret al lui Petre Roman?

Citește și: „Era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, în niciun caz nu îți dădea impresia că este fata cui este.” Petre Roman a povestit despre povestea de iubire dintre el și fiica lui Nicolae Ceaușescu

 Petre Roman, despre relația pe care o are cu Ion Iliescu. Ce regretă fostul premier?
Petre Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „E un om foarte capabil, o ziaristă excepțională, o mare vorbitoare de limbă arabă.” Ce a declarat Petre Roman despre fosta lui soție, Mioara Roman

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Întrebat de către moderatorul podcastului despre relația pe care o are în prezent cu Ion Iliescu, cel în al cărui guvern s-a aflat Petre Roman la vremea respectivă, omul politic a mărturisit că Mineriada din septembrie `91 a

reprezentat evenimentul care a dus la ruperea oricărei legături dintre acesta și fostul președinte al țării.

Totodată, Petre Roman regretă cel mai mult faptul că nu a candidat la prezidențiale în anul 1992 împotriva lui Ion Iliescu.

Între noi relația s-a stricat rău de tot. La Mineriada din septembrie `91 el a fost părtaș. Trebuia să candidez în `92, asta a fost greșeala.

Eu puteam să câștig în `92 pentru că eu aveam popularitate mult mai bună decât el atunci. Nu am candidat dintr-o prostie, ca să îmi țin o promisiune pe care am făcut-o în convenția din martie 92. Dacă am făcut o greșeală mare din viața mea politică, asta a fost. Acum patru ani am spus că am plecat din politică și am spus că nu o să mă mai întorc .”, a dezvăluit Petre Roman.

Ce îi reproșează Oana Roman tatălui său?

Ce îi reproșează Oana Roman tatălui său?
Oana și Petre Roman [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman a avut o reacție în mediul online după interviul acordat de tatăl său lui Adrian Artene, prin care îi reproșează acestuia că și-a sacrificat familia pentru binele țării. Totodată, vedeta apreciază contribuția sa pentru țară în perioada în care acesta a fost prim-ministru.

Sunt multe lucruri pe care aș putea să i le reproșez tatei. Unul ar fi că a ales țara în detrimentul familiei, dar meritele lui la Baricada și apoi în primii ani după Revoluție, sunt INCONTESTABILE.

Eu mă voi lupta până în ultima mea zi ca binele făcut de tata pentru noi toți, să fie recunoscut și acceptat în istorie .”, a scris Oana Roman pe InstaStory.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Corpul nostru astral s-a desprins de corpul nostru fizic! Caută informații, suflete.” Lidia Fecioru, despre ce se întâmplă, de fapt, atunci când visezi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies