Carmen Negoita recomanda ca, inclusiv in perioada postului Craciunului, sa consumam preparate raw vegan, adica acelea realizate doar din ingrediente naturale si fara a fi pregatite la foc, pastrandu-si astfel toti nutrientii benefici.
Cunoscutul fashion blogger ne invata cum putem prepara acasa lapte de migdale.
Acesta nu doar ca este sanatos, ci reprezinta si o varianta excelenta de a inlocui laptele de provenienta animala pe timpul postului.
“Aveti nevoie de 200 g de migdale, apa filtrata, un saculet special si vase unde sa strecurati. Lasati migdalele la hidratat intr-un bol cu apa cateva ore. Apoi, le puneti in blender, adaugati 1,5 litri de apa si mixati timp de 30 minute. Strecurati totul printr-un saculet. Vor ramane in saculet fulgi de migdale pe care ii puteta usca si folosi apoi in salate sau presarati peste prajituri. Laptele de migdale va fi pus la rece si folosit apoi in locul celui de provenienta animala”, a explicat Carmen Negoita.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro