Sanii tai reprezinta una dintre cele mai importante si dorite zone ale corpului tau.
Oana Cuzino prezinta pe blogul sau trei metode prin care ii poti ingriji si infrumuseta, trei metode nechirurgicale cat mai putin invazve.
"1. Terapiile cu radiofrecventa – unipolara, bipolara si tripolara pentru tonifierea pielii decolteului. prin efectul de incalzire, sunt stimulate contractia fibrelor elastice ale pielii, dar si refacerea rezervelor proprii de colagen si fibrinogen, precum si remodelarea grasimilor inestetice.
2.
Stimularea electrica musculara. Se face cu electrozi plasati pe capetele musculare ale pectoralilor. Fortifica vizibil musculatura, dar necesita proceduri de intretinere si repetarea periodica a sesiunilor.
3. Masajul manual, urmat de aplicarea de masti
Exista o serie de masti nutritive in cadrul saloanelor de infrumusetare, care pot fi aplicate si mentinute pe parcursul si altor terapii faciale sau corporale. Mastile contin factori ce activeaza fibrele de elastina, coagen, acid hialuronic.
Pentru ca ingredientele sa patrunda mai bine, pot fi activate prin iontoforeza sau alte terapii specifice.", scrie Oana pe blog.
Oana Cuzino prezinta pe blogul sau trei metode prin care ii poti ingriji si infrumuseta, trei metode nechirurgicale cat mai putin invazve.
" 1. Terapiile cu radiofrecventa – unipolara, bipolara si tripolara pentru tonifierea pielii decolteului. prin efectul de incalzire, sunt stimulate contractia fibrelor elastice ale pielii, dar si refacerea rezervelor proprii de colagen si fibrinogen, precum si remodelarea grasimilor inestetice.
2. Stimularea electrica musculara. Se face cu electrozi plasati pe capetele musculare ale pectoralilor. Fortifica vizibil musculatura, dar necesita proceduri de intretinere si repetarea periodica a sesiunilor.
3. Masajul manual, urmat de aplicarea de masti- Exista o serie de masti nutritive in cadrul saloanelor de infrumusetare, care pot fi aplicate si mentinute pe parcursul si altor terapii faciale sau corporale. Mastile contin factori ce activeaza fibrele de elastina, coagen, acid hialuronic.
Pentru ca ingredientele sa patrunda mai bine, pot fi activate prin iontoforeza sau alte terapii specifice.", scrie
Oana pe blog.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro