Varianta cea mai populara este cea uscata, adica fructele deshidratate, care pot fi consumate ca atare.
Se pot insa adauga si peste cereale, musli sau iaurt, reprezentand o formula perfecta pentru un mic dejun hranitor. Iata insa si alte moduri de ale consuma:
1. Adauga cateva fructe de goji intr-un bol cu apa si pune-le la temperatua mare in cuptorul cu microunde, pentru 1 minut. Lasa-le apoi deoparte pentru inca 10 minute si asa vei reusi sa ai fructe goji care se apropie foarte mult de varianta lor naturala.
2. Si ceaiul este o idee excelenta, mai ales pentru a profita la maximum de cantitatea mare de antioxidanti. In general, pentru a prepara ceai, fructele trebuie sa stea in jur de 15 minute in apa, dar puteti gasi si cutiute de ceai cu instructiuni de preparare.
Sursa: topfitness.ro
Se pot insa adauga si peste cereale, musli sau iaurt, reprezentand o formula perfecta pentru un mic dejun hranitor.
Iata insa si alte moduri de ale consuma:
1. Adauga cateva fructe de goji intr-un bol cu apa si pune-le la temperatua mare in cuptorul cu microunde, pentru 1 minut. Lasa-le apoi deoparte pentru inca 10 minute si asa vei reusi sa ai fructe goji care se apropie foarte mult de varianta lor naturala.
2. Si ceaiul este o idee excelenta, mai ales pentru a profita la maximum de cantitatea mare de antioxidanti.
In general, pentru a prepara ceai, fructele trebuie sa stea in jur de 15 minute in apa, dar puteti gasi si cutiute de ceai cu instructiuni de preparare.
Sursa:
topfitness.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro