Invata sa faci briose trufase dupa reteta Ancai Rusu!

Invata sa faci briose trufase dupa reteta Ancai Rusu!

Anca ne impartaseste reteta ei de briose, aceleasi briose cu care l-a cucerit pe sotul sau, Stefan Lungu.

 

“Pentru briose trufase aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 80 g miez de nuca, 120 g zahar (il recomand pe cel brun din trestie de zahar), 50 g de seminte crude amestecate (de dovleac, floarea soarelui, susan), 65 g fulgi de ovaz (si fulgii de ovaz si semintele pot fi cumparate din magazinele Plafar), 50 g de stafide, 250 g faina, 1 plic praf de copt, 1 lingurita de scortisoara, 120 g de unt, 250 g de iaurt, 2 oua, 1 morcov, 1 lingurita de sare. Primul pas este sa maruntiti cu mana miezul de nuca. Amestecati apoi 2 linguri de miez de nuca, 2 linguri de seminte, 2 linguri de fulgi de ovaz si 2 linguri de zahar si puneti-le deoparte. Acesta va fi toppingul. Încingeti cuptorul la 200 de grade si pregatiti tava pentru briose cu hartiute speciale. Din acest moment au mai ramas 3 pasi simpli:
1.
Amestecati restul miezului de nuca, zaharul, semintele, fulgii de ovaz, stafidele, faina, praful de copt, sarea si scortisoara intr-un bol.
2. Topiti untul intr-o tigaie. Luati-o de pe foc si adaugati amestecand, iaurtul si apoi ouale batute. Turnati amestecul peste celelalte ingrediente, adaugati morcovul ras si amestecati cu o spatula.
3. Umpleti formele de briose cu compozitia obtinuta, presarati cate o lingura de topping si dati tava la cuptor pentru 20 de minute!”, incheie Anca.
Sursa

“Pentru briose trufase aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 80 g miez de nuca, 120 g zahar (il recomand pe cel brun din trestie de zahar), 50 g de seminte crude amestecate (de dovleac, floarea soarelui, susan), 65 g fulgi de ovaz (si fulgii de ovaz si semintele pot fi cumparate din magazinele Plafar), 50 g de stafide, 250 g faina, 1 plic praf de copt, 1 lingurita de scortisoara, 120 g de unt, 250 g de iaurt, 2 oua, 1 morcov, 1 lingurita de sare.

Primul pas este sa maruntiti cu mana miezul de nuca. Amestecati apoi 2 linguri de miez de nuca, 2 linguri de seminte, 2 linguri de fulgi de ovaz si 2 linguri de zahar si puneti-le deoparte. Acesta va fi toppingul. Încingeti cuptorul la 200 de grade si pregatiti tava pentru briose cu hartiute speciale. Din acest moment au mai ramas 3 pasi simpli:

1. Amestecati restul miezului de nuca, zaharul, semintele, fulgii de ovaz, stafidele, faina, praful de copt, sarea si scortisoara intr-un bol.

2. Topiti untul intr-o tigaie. Luati-o de pe foc si adaugati amestecand, iaurtul si apoi ouale batute. Turnati amestecul peste celelalte ingrediente, adaugati morcovul ras si amestecati cu o spatula.

3. Umpleti formele de briose cu compozitia obtinuta, presarati cate o lingura de topping si dati tava la cuptor pentru 20 de minute!”, incheie Anca.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină