Invata sa faci cadoul perfect. Acestea sunt cele mai cool idei de daruri pentru prietena ta care tocmai a nascut

Invata sa faci cadoul perfect. Acestea sunt cele mai cool idei de daruri pentru prietena ta care tocmai a nascut
Invata sa faci cadoul perfect. Acestea sunt cele mai cool idei de daruri pentru prietena ta care tocmai a nascut

Ati ras impreuna, ati plans impreuna, v-ati bucurat una pentru cealalta, ati fost impreuna in vacante si ati impartit un ecler la cafea. Iar acum ea a devenit mamica.

Cu siguranta vei fi nerabdatoare sa vezi bebelusul si sa o feliciti, dar si sa-i faci o bucurie si sa-i daruiesti un cadou care sa marcheze inceputul unei noi etape din viata ei.

Trebuie sa tii cont de faptul ca, cel mai probabil, are deja suficiente haine si scutece pentru bebe si va mai primi, asa ca este mai bine sa alegi un cadou doar pentru ea. Si pentru ca tu o cunosti cel mai bine, orienteaza-te spre daruri pe care sa le poti personaliza astfel incat sa ii arati ca ii esti aproape si ca o sustii la

fel ca pana acum. Pe WeddingBee.com, mai multe proaspete mamici au facut o lista cu cele mai frumoase cadouri pe care le-au primit dupa ce au nascut, iar noi le-am selectat pe cele care ti s-ar putea potrivi si tie:

Un jurnal de proaspata mamica

Noile mamici sunt foarte preocupate de micile detalii legate de bebelusul lor: la ce ore mananca, de cate ori se trezeste in timpul noptii, cate scutece schimba pe zi.

Ii va fi mult mai usor sa tina evidenta tuturor acestor aspecte cu un jurnal de maternitate. In plus, aici isi poate nota toate lucrurile pe care le are de facut in ziua urmatoare, pentru ca noptile nedormite ne fac chiar si pe cei mai buni dintre noi sa uitam ca avem de platit o factura sau ca am ramas fara sapun lichid in baie.

Un buchet de flori

Noile mamici primesc intotdeauna flori, asa ca cel mai bine este sa optezi pentru un buchet deosebit din florile ei preferate, pe care il va aprecia

cu atat mai mult cu cat stie ca este de la cea mai buna prietena a ei. Alege un astfel de buchet de flori amplasat deja intr-o vaza care sa fie cat mai simpla, pentru a pune in evidenta florile si nu uita sa tii cont de culorile ei preferate atunci cand faci buchetul. De fapt, la cat de emotionata vei fi de eveniment, ii poti lasa pe designerii floristi sa se ocupe de tot- tu doar alege buchetul şi ei se vor ocupa sa il livreze proaspetei mamici chiar la spital, inainte sa ai voie
sa o vezi.

Un voucher la SPA

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ultimele saptamani de sarcina aduc, pentru multe viitoare mamici, multe griji si stres. De la alegerea unui plan de nastere, pana la cumpararea a tot ce ii va fi necesar celui mic si cititul a zeci de articole despre alimentatia bebelusului, prietena ta sigur nu a mai avut la fel de mult timp sa se relaxeze.

O zi la SPA ar putea sa ii dea energia necesara pentru a face fata urmatoarelor luni si, cu siguranta, va aprecia un astfel de cadou.

Un halat confortabil

Pentru ca va petrece de acum mult timp acasa, avand grija de bebe, prietena ta sigur va aprecia un halat de casa si o pereche de papuci confortabili. Amica ta si-a cumparat, probabil, din timp maiouri de maternitate, care sunt foarte usor de desprins atunci cand trebuie sa alaptezi, insa pentru zilele mai racoroase un halat se va dovedi salvator.

O geanta maxi

De acum incolo, noua mamica va avea nevoie de mai mult spatiu in geanta, in care va trebui sa faca loc pentru servetele umede pentru bebelusi, biberon, suzete si alte lucuri pentru cel mic. Chiar daca stii ca s-a pregatit din timp, cu siguranta va aprecia o geanta de dimensiuni mari, cu barete rezistente, pe care sa o ia cand iese la plimbare cu bebe.

Ai grija sa alegi o geanta dintr-un material impermeabil si cu barete mai groase, care vor echilibra presiunea pusa pe umar.

Un scaun care se leagana

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Daca stii ca nu are unul, un scaun care se leagana se va dovedi salvator pentru proaspata mamica in noptile in care bebelusul o va tine treaza. Alege unul dintr-un material moale si testeaza-l inainte pentru a te asigura ca nu scartaie sau nu scoate zgomote care ar putea deranja bebelusul.

Un album foto personalizat

Pare ca albumele cu fotografii sunt pe cale de disparitie de cand am inceput sa ne stocam pozele in albume pe telefon, insa farmecul lor este in continuare unul aparte. Pe piata gasesti acum numeroase modele de albume destinate noilor mamici, asa ca mai ramane doar sa alegi unul care stii ca ii va placea ei. Daca prietena ta a decis deja cum se va numi bebelusul, poti alege sa personalizezi albumul cu initialele celui mic.

Primele luni din viata bebelusului sunt cele mai frumoase, dar si cele mai grele pentru noua mamica. Nu uita sa fii alaturi de ea si sa ii amintesti ca te poate suna daca are nevoie de ajutor. Iar o vizita saptamanala in care sa mergi la ea cu o cafea mare si un croissant si sa stati de vorba asa cum o faceati de obicei ii va confirma ca nu este nevoie sa renunte la traditiile pe care le-ati cimentat impreuna inainte.

Sursa foto: Shutterstock

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies