Ai nevoie de doar sase ingrediente si puaina indemanare.
INGREDIENTE:
3 oua
1/3 cana de zahar
2/3 cana faina
1 lingurita praf de copt
2 linguri de ulei
250 g fulgi de ciocolata sau bombonele
MOD DE PREPARARE:
Se bat ouale si se adauga zaharul.
Se amesteca foarte bine cu mixerul, pana devine o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul si se amesteca din nou. Faina se amesteca impreuna cu praful de copt, apoi se toarna peste compozitie si se omogenizeaza. Totul se toarna intr-o forma de ciocolata, se netezeste si se baga la cuptor pentru 15 de minute. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se scoate forma cu grija.
Se topeste ciocolata la bain marie, apoi se intinde in forma folosita putin mai devreme.
Se pune inapoi si aluatul proaspat scos din cuptor si se toarna pe deasupra restul de ciocolata. Se baga la frigider pana se intareste. Pofta buna!
Sursa: A1.ro
INGREDIENTE:
3 oua
1/3 cana de zahar
2/3 cana faina
1 lingurita praf de copt
2 linguri de ulei
250 g fulgi de ciocolata sau bombonele
MOD DE PREPARARE:
Se bat ouale si se adauga zaharul.
Se amesteca foarte bine cu mixerul, pana devine o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul si se amesteca din nou. Faina se amesteca impreuna cu praful de copt, apoi se toarna peste compozitie si se omogenizeaza. Totul se toarna intr-o forma de ciocolata, se netezeste si se baga la cuptor pentru 15 de minute. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se scoate forma cu grija.
Se topeste ciocolata la bain marie, apoi se intinde in forma folosita putin mai devreme.
Se pune inapoi si aluatul proaspat scos din cuptor si se toarna pe deasupra restul de ciocolata. Se baga la frigider pana se intareste. Pofta buna!
Sursa:
A1.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro