Poti controla ingredientele folosite pentru o dieta sanatoasa. Si poti face pajituri cu putine calorii.
Pune 1-2 cesti de migdale cu coaja intr-o rasnita de cafea sau in blender. Pune-i capacul si pulseaza de cateva ori pana cand migdalele se macina uniform. Cerne faina de migdale printr-o sita. Daca iti raman bucati de migdale mai mari, le mai poti macina inca o data.
Nu e mare bataie de cap si merita sa ti-o prepari singura pentru ca vei avea un cost mult mai mic decat daca iti faci faina de migdale chiar tu. In plus, te ajuta sa ai o dieta sanatoasa si sa dai un gust special unor retete clasice, reducand considerabil si numarul de calorii.Ce sa NU faci:
1. nu macina migdalele prea tare pentru ca in loc de faina poti obtine unt de migdale, daca uleiurile ies la suprafata.
2. nu lasa faina de migdale la temperatura camerei: ar trebui sa stea in frigider.
Truc: Poti folosi si migdale cu coaja, pentru un boost de vitamine, sau migdale albe, fara coaja.
Sursa: andreearaicu.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro