Pizza in varinata raw este un preparat extrem de delicios si sanatos pe care il puteti manca fara nici un fel de remuscare.
Ingrediente
Blat:
• ½ cana de seminte de floarea soarelui hidratate 2 ore
• ½ cana de germeni de grau uscati
• 2 linguri de faina de hrisca
• 2 linguri de seminte de in rasnite
• 4 rosii proaspete
• O lingura de oregano
• 3 catei de usturoi
• 1 lingurita de boia de ardei dulce
• Sare neiodata
Mozzarella de caju:
• 1 cana de caju hidratat 4 ore
• 2 linguri de fulgi de drojdie inactiva
• 1 lingura de suc de lamaie
• Sare neiodata
Topping:
• 2 ciuperci champinion
• ½ ardei rosu
• ½ ardei galben
• 1 mana de masline Kalamata
• 5 rosii cherry
Sos de rosii:
• 2 rosii proaspete
• 2 rosii uscate hidratate timp de o ora in apa de izvor
• 2 catei de usturoi
• Cateva Frunze de busuioc
• 2 linguri de ulei de masline
• ½ lingurita de miere
• Piper Cayenne( optional, pentru cei ce iubesc gustul picant)
Mod de preparare
Blat: puneti toate ingredientele in robotul prevazut cu lama in “S” si procesati bine. Intindeti compozitia intr-o tava a deshidratorului intr-un strat subtire (maxim 0.5 cm), dati-i forma de pizza si portionati-o in cate felii doriti. Lasati la deshidratat 10 ore la 42 0 C.
La jumatatea procesului de deshidratare intoarceti blatul pe partea cealalta.
Mozzarella de caju: scurgeti nucile de caju si introduceti-le in robotul prevazut cu lala in “S”, adaugati si restul ingredientelor si procesati.
Toppingul: marinati ciupercile foliate timp de o ora intr-o solutie facuta cu: 2 linguri de ulei de masline, o lingura de suc de lamaie si un praf de sare.
Taiati ardeiul in cubulete, feliati maslinele si tocati ceapa.
Puneti toate ingredientele in robotul prevazut cu lama in “S” si procesati.
Ungeti blatul cu mozzarella de caju si adaugati toppingul. Serviti cu sos de sosii.
Pentru topping puteti folosi orice combinatii va plac, posibilitatile sunt nelimitate.
Sursa: Viataverdeviu.ro
Ingrediente
Blat:
• ½ cana de seminte de floarea soarelui hidratate 2 ore
• ½ cana de germeni de grau uscati
• 2
linguri de faina de hrisca
• 2 linguri de seminte de in rasnite
• 4 rosii proaspete
• O lingura de oregano
• 3 catei de usturoi
• 1 lingurita de boia de ardei dulce
• Sare neiodata
Mozzarella de caju:
• 1 cana de caju hidratat 4 ore
• 2 linguri de fulgi de drojdie inactiva
• 1 lingura de suc de lamaie
• Sare neiodata
Topping: • 2 ciuperci champinion
• ½ ardei rosu
•
½ ardei galben
• 1 fir de ceapa verde
• 1 mana de masline Kalamata
• 5 rosii cherry
Sos de rosii: • 2 rosii proaspete
• 2 rosii uscate hidratate timp de o ora in apa de izvor
• 2 catei de usturoi
• Cateva Frunze de busuioc
• 2 linguri de ulei de masline
• ½ lingurita de miere
• Sare neiodata
• Piper Cayenne( optional, pentru cei ce iubesc gustul picant)
Mod de preparare Blat:
puneti toate ingredientele in robotul prevazut cu lama in “S” si procesati bine. Intindeti compozitia intr-o tava a deshidratorului intr-un strat subtire (maxim 0.5 cm), dati-i forma de pizza si portionati-o in cate felii doriti. Lasati la deshidratat 10 ore la 42 0 C. La jumatatea procesului de deshidratare intoarceti blatul pe partea cealalta.
Mozzarella de caju: scurgeti nucile de caju si introduceti-le in robotul prevazut cu lala in “S”, adaugati si restul ingredientelor si procesati.
Toppingul: marinati ciupercile foliate timp de o ora intr-o solutie facuta cu: 2 linguri de ulei de masline, o lingura de suc de lamaie si un praf de sare. Taiati ardeiul in cubulete, feliati maslinele si tocati ceapa.
Puneti toate ingredientele in robotul prevazut cu lama in “S” si procesati.Ungeti blatul cu mozzarella de caju si adaugati toppingul. Serviti cu sos de sosii.
Pentru topping puteti folosi orice combinatii va plac, posibilitatile sunt nelimitate.
Sursa:
Viataverdeviu.ro Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro
Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro
Citește și: TEST: Care femeie va ajunge la destinație cu mai multă apă? Privește cu atenție fotografia, nu te grăbi să dai răspunsul!- stirilekanald.ro