Daca nu ai preparat niciodata raci, trebuie sa stii ca se gatesc foarte usor. Iar la fel de usor se si mananca.
Paula Chirila si Cristina Cioran de la "Draga mea prietema" le-au prezentat telespectatoarelor cel mai usor mod de a gati si de a manca racii.
Asteptam un minut ca apa sa dea in clocot. Racii, dupa cum se vede, sunt vii. Ii vom pune in apa, vom astepta 5 minute, dupa care sunt foarte buni de servit.
Dupa ce primiti un platou de raci, se ia racul, se intinde coada acestuia si prin smulgere si rotire ramanem cu codita in maini. Apoi se indeparteaza carapacea de pe codita, un prim segment, chiar si doua.
La clesti se smulge clestele si se sparge exact ca pe seminte si se suge carnita din ei. Este un produs la care nu trebuie sa se ceara clesti. Racii nu se mananca cu clesti.
##VIDEO10397##
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro