Invata sa impachetezi ca o profesionista cand mergi in vacanta! Uite ce trebuie sa ai in vedere

Invata sa impachetezi ca o profesionista cand mergi in vacanta! Uite ce trebuie sa ai in vedere
Invata sa impachetezi ca o profesionista cand mergi in vacanta! Uite ce trebuie sa ai in vedere

De cele mai multe ori mergem in vacanta cu bagaje mari insa nu avem nevoie nici de jumatate din ce am impachetat. Iata cateva sfaturi pentru a calatori mai usor, indiferent de ocazie sau durata vacantei.

Trebuie sa iei la tine piesele cheie: jeansi scurti, topuri in nuante neutre, costumul de baie si incaltamintea casual (sandale si flip- flops).

Mai ales pe timpul verii, nu ai nevoie de pijamale. Un maiou si lenjeria intima sunt suficiente.

2-3 rochii sunt suficiente pentru vacanta, Opteaza pentru unele cu imprimeuri care te scot din anonimat. Pentru seara poti asorta cu jeansii scurti si niste topuri mai sofisticate.

Alege dungile!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bijuteriile trebuie sa fie minimaliste si nu are rost sa iei cu tine prea multe, pentru ca oricum nu le porti.

In ceea ce priveste cosmeticele incearca sa gasesti varianta mini a parfumului tau preferat sau sa folosesti parfumurile solide. Foloseste rujul pe post de blush, creionul de sprancene pentru conturarea ochilor si un demachiant 2 in 1 pentru a nu mai cara zeci de sticle si flacoane.

Daca vacanta ta dureaza doar 2-3 zile, poti opta pentru un sampon uscat.

Accesoriile pe care trebuie sa le iei cu tine sunt ochelarii si palaria de soare.

 

Sursa www.buzzfeed.com



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies