Invata sa mananci sanatos in functie de zodia ta!

Invata sa mananci sanatos in functie de zodia ta!
Invata sa mananci sanatos in functie de zodia ta!

Ti-ai dorit de multe ori sa stii ce sa mananci ca sa slabesti cu usurinta, dar sa te si mentii sanatoasa si plina de energie? Iata cateva sugestii alimentare potrivite pentru tine, in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Berbec

Esti tot timpul pe fuga si din aceasta cauza sari peste mesele principale sau mananci ce apuci. Incearca, mai degraba, sa-ti pregatesti un pachet pe care sa-l iei cu tine la serviciu. Opteaza pentru alimentele bogate in proteine de calitate, fructe, legume si oleaginoase (nuci, migdale etc.)

Taur

Slabiciunile tale sunt dulciurile si grasimile, dar daca vrei sa dai jos kilogramele in plus trebuie sa depui un efort si sa stai departe de tentatiile bogate in calorii goale.

Consuma mai multe fructe, iaurturi sarace in grasimi in care se adaugi fructe proaspete sau putina dulceata si salate stropite cu suc de lamaie sau ulei extravirgin de masline.

Gemeni

Cele mai bune legume pe care le poti consuma cu incredere sunt morcovii, deoarece abunda in fibre si substante nutritive esentiale pentru buna functionare a organismului. Pe de alta parte, incearca sa consumi mai putina cafea si sare.

Rac

Ai tendinta sa consumi multe produse lactate, dar chiar acestea iti pot face rau, desi la prima vedere ai putea spune ca te simti bine dupa ce le mananci. Pentru stimularea digestiei, consuma cat mai multe mere, sfecla rosie, ceai de ghimbir, broccoli si varza.

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Evita alimente prajite si, in schimb, consuma cat mai multe legume si carne preparate la aburi sau pe gratar.

De asemenea, poti include in alimentatie avocadoul, uleiul de masline, ciupercile, morcovii, ciocolata neagra si vinul rosu (cate un pahar de 2-3 ori pe saptamana).

Fecioara

Ai un stil de viata destul de sanatos, consumi alimente cat mai naturale si astfel, tii la distanta problemele de sanatate. Daca nu consumi deja mere, telina, unt de migdale si arahide, ar fi bine sa le incluzi in alimentatia ta.

Balanta

Esential pentru sanatatea ta este sa-ti mentii nivelul zaharului din sange in limite normale. De aceea, evita sa consumi dulciuri, mai ales dimineata, si cand ti-e pofta de ceva bun mananca alune sau chipsuri coapte. Ca sa tii la distanta nevoia de a consuma alimente bogate in calorii goale, ia micul dejun in fiecare zi. La prima masa a zilei incearca sa mananci proteine de calitate.

Scorpion

Ai tendinta sa acumulezi grasimi in jurul taliei, ceea ce ingreuneaza digestia si poate duce la aparitia problemelor cardiovasculare. De aceea, este recomandat sa consumi in mod constant seminte de in, broccoli, varza, grepfrut si fructe de padure.

Sagetator

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fiindca

esti un semn de foc, ai nevoie sa te energizezi dis-de-dimineata pentru a da randament pe durata intregii zile. In loc sa bei cafea, mai bine ia cate o spirulina in fiecare zi cu un pahar mare de suc proaspat de portocale. Evita sa consumi rosii, cartofi si vinete.

Capricorn

Un consum constant de alimente bogate in calciu, precum anghinare, smochine si nap, este esential pentru tine deoarece ai probleme la nivel osos.

De asemenea, este indicat sa consumi banane, in special dimineata, pentru ca previn durerile de spate si pe cele musculare.

Varsator

Pentru a-ti mentine echilibrul psihic, organismul tau are nevoie de proteine slabe, dar de buna calitate, si de grasimi sanatoase. Asadar, include in dieta ta ouale, avocadoul, telina, varza si sfecla rosie.

Pesti

Esti predispusa la raceli si la probleme respiratorii, de aceea este esential sa-ti intaresti sistemul imunitar consumand broccoli, morcovi, afine, usturoi si apa cu lamaie. Toate aceste alimente sustin organismul in lupta contra infectiilor si stimuleaza eliminarea toxinelor din corp.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies