Vrei sa prepari cel mai bun sos picat pentru fripturi? Incearca reteta asta!
Ingrediente
40 g unt, o ceapa, 100 g zarzavat, cimbru, sare, piper, 1/2 pahar vin, 250 ml supa, 2 linguri bulion, o lingura faina.
Mod de preparare
Ceapa si zarzavatul se taie, se prajesc în unt, apoi se pun cu supa la fiert, se adauga bulionul, vinul, cimbrul si sare dupa gust.
Dupa ce sosul a fiert 20 de minute se leaga cu o lingura cu faina, se strecoara si se mai fierbe cu piper macinat 3-4 minute.
Sursa
Ingrediente
40 g unt, o ceapa, 100 g zarzavat, cimbru, sare, piper, 1/2 pahar vin, 250 ml supa, 2 linguri bulion, o lingura faina.
Mod de preparare
Ceapa si zarzavatul se taie, se prajesc în unt, apoi se pun cu supa la fiert, se adauga bulionul, vinul, cimbrul si sare dupa gust.
Dupa ce sosul a fiert 20 de minute se leaga cu o lingura cu faina, se strecoara si se mai fierbe cu piper macinat 3-4 minute.
Sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro